Του Βασίλη Μπέση

Ακαδημίες

Μετά την επιτυχία της πρεμιέρας το εφηβικό τμήμα της Χαλκηδώνας κατάφερε να κερδίσει αυτή τη φορά με 3-2 την αντίστοιχη ομάδα του Α.Ο Καστέλλας με τα τέρματα που σημείωσαν με όμορφες ενέργειες οι Χαλκίδης και Δαφερέρας στο 35' και 70΄αντίστοιχα ενώ ο Λισέο έκλεισε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο τέλος του αγώνα.

Το επόμενο παιχνίδι για το συγκεκριμένο τμήμα της ομάδας που δείχνει εξαιρετικά στοιχεία φέτος είναι με την ομόσταυλη της Αμφιάλης στο γήπεδο των Σιταποθηκών.

Εμείς μιλήσαμε με τον τεχνικό των ακαδημιών κ.Ρενιέρη για να μας δώσει μια εικόνα για το παιχνίδι αλλά και για την δουλειά που γίνετε συνολικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις :

'' Το μόνο που κρατάμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι οι τρείς βαθμοί της νίκης και τίποτα άλλο , δεν παίξαμε καλά και δεν είχαμε αγωνιστικό πλάνο και πειθαρχία στο παιχνίδι μας.

Θέλουμε ακόμα πολύ δουλειά , είμαστε προσγειωμένοι και προσηλωμένοι στους στόχους μας και στο πλάνο μας για την συνέχεια.

Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και το μόνο που μένει από τα ματς που έχουμε παίξει είναι η εμπειρία που αποκομίζουν οι ποδοσφαιριστές μας , τα παιχνίδια κερδίζονται μέσα στο γήπεδο.''  
 
Top