του Λουκά Κιοκτσόγου


ΚΟΡΩΠΙ

Με 3-0 ηττήθηκε ο ΑΟ Κορωπίου από την Ατλαντίδα στην Ανθούσα για τη 3η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΑΝΑ, ωστόσο τόσο ο τεχνικός, Γιάννης Μαγκίνας, όσο και ο βοηθός προπονητή, Νίκος Κοντάκης, πιστεύουν πως βάση της εικόνας της ομάδας τους το αποτέλεσμα είναι παραπλανητικό.

Ο κ. Μαγκίνας (αρχική φωτό) τόνισε μεταξύ άλλων πως περιμένει βελτίωση, με την επιστροφή στα πλάνα και δύο ακόμη ποδοσφαιριστών του ΑΟ Κορωπίου:

"Παρουσιάσαμε καλή εικόνα και νομίζω ότι δεν αξίζαμε να χάσουμε με αυτό το σκορ. Το ματς κρίθηκε από τρία δικά μας λάθη σε καίρια σημεία του παιχνιδιού από όπου προήλθαν και τα γκολ (5ο λεπτό, καθυστερήσεις α' και β' ημιχρόνου)".  
Παράλληλα δήλωσε ικανοποιημένος από τα όσα είδε από τους παίκτες του: 

"Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, ενώ με την επιστροφή των Πάντου και Βατίστα περιμένουμε μεγαλύτερη βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι. Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε πως η ομάδα έχει κάνει ελλιπή προετοιμασία και αυτό σίγουρα μας έχει επηρεάσει".Από την πλευρά του ο βοηθός προπονητή του ΑΟ Κορωπίου, Νίκος Κοντάκης, στάθηκε στην ποιότητα του αντιπάλου, όμως δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει το πόσο πειθαρχημένοι εμφανίστηκε η ομάδα του ΑΟ Κορωπίου:

"Aντιμετωπίσαμε μία ομάδα που έχει ως στόχο τον πρωταθλητισμό και με υψηλές βλέψεις για τη φετινή σεζόν. Παρ΄όλα αυτά ήμασταν πολύ πειθαρχημένοι και το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού. Περιμένουμε από την επόμενη αγωνιστική και την επιστροφή στη φυσική μας έδρα που μπορεί να μας δώσει έξτρα ώθηση.
 
Top