Την Τετάρτη 26/10 στο κλειστό Παπαμιχαήλ στη Δραπετσώνα, για το πρωτάθλημα Β Εθνικής ΕΣΠΕΔΑ για υη 2η αγωνιστική, το γυναικείο τμήμα βολευ της ΔΑΣ Δραπετσώνας νίκησε με 3-0 σετ τον Αιολο Ταύρου (25-15), (25-19), 25-10). 

Παίζοντας καλό βολευ στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, η Δραπετσώνα επικράτησε εύκολα επί του Αίολου Ταύρου. 


Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ, ΜΠΟΥΡΕΛΗ, ΚΟΥΜΒΑΚΗ, ΚΡΕΜΜΥΔΑ (Λ), ΦΟΥΣΚΑ, ΤΖΩΡΤΖΗ, ΒΑΓΓΗ, ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ, ΙΩΑΝΝΟΥ, ΔΟΥΚΑ, ΒΕΛΑΝΙΤΗ (Λ), ΖΑΠΠΑ, ΡΟΤΙΣΗ, ΜΙΚΕΛΗ

Προπονήτρια: Χατζηδημητρίου.

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-2006: ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΣΟΓΛΟΥ, ΣΑΡΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΜΠΥΛΗ, ΡΟΥΣΟΥ, ΖΙΓΚΙΡΗ, ΠΑΠΑΔΑΚΗ, ΚΟΤΟΓΛΥΔΟΥ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΑΣΙΩΤΗ, ΖΟΥΜΠΛΙΟΥ, ΜΠΕΛΕΓΚΡΙΝΗ, ΜΟΚΑ, ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΡΑΣΣΑ.

Προπονητής: Δημητρακάκος.

Πολύ καλή η διαιτησία των κ. Αντωνοπούλου, Μιχαηλόγλου και Πεσινόγλου.Να πούμε επίσης πως μέχρι στιγμής η ΔΑΣ Δραπετσώνας έχει παίξει 3 εκτός έδρας παιχνίδια κυπέλλου ΕΣΠΕΔΑ,  απέναντι σε Ντελαμωνας Σαλαμίνας (0-3), Άρης Αμφιαλης (0-3), Γ.Α.Ν.Σ Ίριδα 1-3). Με τα αποτελέσματα αυτά βρίσκεται στα ημιτελικά του κυπέλλου ΕΣΠΕΔΑ ενώ παράλληλα εάν προκριθεί θα συνεχίσει κόντρα σε ομάδες από την Α2. Για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής, στην 1η αγωνιστική επικράτησε εκτός έδρας του Φοίνικα Πειραιά με 3-0.

Στη συνέχεια του πρωταθλήματος και για την 3η αγωνιστική θα παίξει την Τετάρτη 2/11 εκτός έδρας στην Αργυρούπολη στις 21.15 με την τοπική ομάδα. 
Top