Του Βασίλη Μπέση

Σε ένα παιχνίδι με όμορφο ποδόσφαιρο επιδόθηκαν οι ομάδες των Νέων Ευγενείας και του Δία Κορυδαλλού στο γήπεδο της Χαραυγής , με το τελικό 2-2 να επισφραγίζει την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες των δύο ομάδων για να φτάσουν στη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις ελάχιστες φάσεις για γκολ που δημιούργησαν στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με 0-2 με τα τέρματα του Αιβατίδη στο 5' και του Ντιμιτρίου στο 50'.

Από εκείνο το σημείο και μετά και αφού έγιναν και οι απαραίτητες αλλαγές η ομάδα των Νέων Ευγενείας απέκτησε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και έφτασε στην ισοφάριση με τους Θεοδωρίδη στο 74' και Λούπο στο 78'.

Την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Αναστασίου αντίκρισαν για την ομάδα του Κορυδαλλού οι Φίλης στο 58' και Σκουτάρης στο 77'.

Μετά το τέλος του ματς μιλήσαμε με τον τεχνικό των Νέων Ευγενείας κ.Βαγγέλη Ρέντζο και σας παραθέτουμε τις δηλώσεις του.


'' Ξεκινήσαμε νωθρά στον αγώνα και παίζαμε ανούσια καθ' όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος βγάλαμε χαραχτήρα και με τις αλλαγές που έγιναν παίξαμε καλά και καταφέραμε να φτάσουμε στην ισοφάριση ενώ θα μπορούσαμε να κάνουμε και την ολική ανατροπή.

Είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου και την αντίδραση που έδειξαν οι παίκτες μας όμως αφήνουμε αυτό το παιχνίδι και κοιτάμε πλέον το επόμενο με στόχο πάντα τη νίκη.''

ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ : Μανώλης, Καπογιάννης( 46’ Πολυχρονάκης) Παπαδάκης, Λωξός, Αλούση, Χριστοδούλου, Κανδρής( 61΄Θεοδωρίδης  Λούπος, Γκίκας, Ρέντζος, Τοπίκογλου( 74’ Κρεμμυδιώτης)


ΔΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ : Αρβανίτης, Ρίζος( 62’ Μοσχονάς) Βαβουράκης, Τραϊφόρος, Μπουρογιαννόπουλος Σ.( 17’Λ.Ρ Χαρατσάρης) Λαλαΐτης Ν., Φίλης , Αϊβατίδης, Μπουρογιαννόπουλος Κ. ( 75’ Κωνσταντάτος )Σκούταρης,  Ντουμιτρίου
 
Top