του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Κερατσίνι

Την 2η συνεχόμενη της νίκη πέτυχε σήμερα η ΑΕ Νίκαια στο ''Π.Νικολαίδης'' επι του Ν.Ικονίου με 3-2, σε ενα παιχνίδι γραν γκινιόλ για την 5η μέρα της Β' κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα απο τον διαιτητή Τραιφόρο, κυρίως στην ισοφάριση της ομάδας του Περάματος, και οτι οι Νικαιώτες αγωνιζόντουσαν με 2 παίκτες λιγότερους στα τέλη του α' ημιχρόνου, μετά τις αποβολές των Αργυρόπουλου και Τρουμούνα.

Ο Πόγκας ήταν αυτός που άνοιξε το σκόρ, ενώ ο Σπήλιος ξανάεβαλε μπροστά την ομάδα του στο 2ο ημίχρονο.

Την νίκη για την ομάδα του Π.Σταμπουλίδη έδωσε ο Παπακίτσιος στο 78'.

Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε με την σειρά του:


''Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίχτες που κάθε εβδομάδα προσπαθούν να κερδίσουν όχι μόνο τους αντιπάλους άλλα και τα προβλήματα και τις κακές διαιτησίες.

Σήμερα σε ενα παιχνίδι που στο πρώτο μισάωρο παίξαμε πολύ κάλο ποδόσφαιρο και έπρεπε να είμαστε 3-0.

Ισοφαριστήκαμε απο ενα πέναλτι ανακάλυψη που δεν εχει δοθεί πότε παρομοιο και αναγκαστήκαμε να παίξουμε απο το 40 με 9 παίχτες.

Κάποια στιγμή γύρω στο 70' ξαναισοφαριστήκαμε και εκεί φάνηκε το ψυχικό σθένος των παιχτών μου καθώς με 9 παίχτες καταφέραμε και ξαναπρογηθήκαμε και με αρκετή δόση τύχης αντέξαμε στην πίεση της πολύ καλής ομάδας του Ικονίου και πήραμε την πολύτιμη για τη συνεχεία νίκη.

Ευχαριστώ τους παίχτες μου για την αφιέρωση της σημερινής νίκης άλλα κυρίως που τα δίνουν όλα ώστε να ξεπερνούν κάθε εμπόδιο που τους βάζουν και την διοίκηση που μου έχει δώσει παίχτες και βάθος ώστε να ανταπεξερχόμαστε στα πολλά προβλήματα που δημιουργούνται.

Τέλος, απο εμένα και τον βοηθό μου κ.Λαγούδη ενα μεγάλο ευχαριστώ και στους γονείς και τα παιδιά της ακαδημίας που ήταν στο γήπεδο και μας στήριξαν''.

3άδα διαιτητών: Τραιφόρος, Ζορμπάς, Χαραλαμπίδης


 
Top