ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ


ΠΕΙΡΑΙΑ
Αγαπητοἰ  κύριοι ,

                                Μετά τα πρωτοφανή γεγονότα της Κυριακής 17/10/2016 και την επίθεση που δέχτηκε η αποστολή της ομάδας μας από οπαδούς της ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ κατά τη διάρκεια του αγωνα ΑΣΧ ΠΟΣΕΙΔΩΝ – ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ , συνεδρίασε το Δ.Σ. της ομάδος μας και θα θέλαμε να δηλώσουμε τα ακόλουθα :

Συγχαίρουμε τον διαιτητή της συνάντησης Κο. Φιλιακούρη τόσο για την διαιτησία του , όσο και για το γεγονός ότι εγραψε στο φύλλο αγώνος ό,τι υπέπεσε στην αντίληψή του .
Δεν μπορούμε να κάνουμε όμως το ίδιο για τον παρατηρητή Κο. Μαλούχο διότι                                                                                                                         
Δώθηκαν στην ομάδα μας ( αν και γηπεδούχος ) τα ακριανά αριστερά αποδυτήρια του γηπέδου , τα οποία ΔΕΝ ΚΛΕΙΔΩΝΑΝ με αποτέλεσμα να εισβάλλουν ανενόχλητοι στο ημίχρονο οι οπαδοί της ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ .            
Δεν ειδοποίησε την αστυνομία από την έναρξη του αγώνα όταν υπήρχαν έξω από τα αποδυτήρια πολλοί οπαδοί οι οποίοι έβριζαν σκαιώτατα τον προπονητή και τους παίκτες του ΑΣΧ ΠΟΣΕΙΔΩΝ.   
                                  
Παρέλειψε να γράψει στην έκθεσή του τα όσα ήταν βαρύτατα και πρωτοφανή συνέβησαν  (εισβολή των οπαδών της ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ στα αποδυτήρια μας , ξυλοδαρμός προπονητή , φροντιστή και κάποιων παικτών και καπνογόνο το οποίο πετάχτηκε ΜΕΣΑ στον χώρο των αποδυτηρίων χωρίς ευτυχώς να ανάψει ) .

Ζητούμε σαν νέο σωματείο την προστασία της Ένωσης . Δεν έχουμε αντιπαλότητα με κανένα σωματείο και επιζητούμε οι αγώνες να κρίνονται μόνον στους αγωνιστικούς χώρους.

Ευχόμαστε να μην ξαναζήσουμε τέτοια γεγονότα για το καλό του Πειραικού ποδοσφαίρου .


                                      Εκ μέρους του Δ.Σ. ,

     Ο Πρόεδρος                                             Ο       Αντιπρόεδρος

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΛΑΖΑΡΟΣ                                       ΤΡΑΓΚΑΣ ΑΝΔΡΕΑ


 
Top