Του Βασίλη Μπέση

Στο εντός έδρας 1-1 έμειναν οι Νέοι Ευγενείας με τον ουραγό ΑΟΚ Φαλήρου σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις για γκολ που άφησε σίγουρα ικανοποιημένους όσους το παρακολούθησαν.

Η ομάδα του Φαλήρου παρουσιάστηκε αισθητά βελτιωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες αγωνιστικές και κατάφερε να προηγηθεί με το τέρμα του Σαμοθράκη στο 6' όμως από εκείνο το σημείο και μετά οι γηπεδούχοι είχαν την συντριπτική κατοχή της μπάλας δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για κάποιο τέρμα με αποκορύφωμα το ακυρωθέν τέρμα του Λοξού στο 40'.

Οι ''πράσινοι'' συνέχισαν να πιέζουν και στο δεύτερο μέρος ώστε να φτάσουν στην ισοφάριση και είχαν δοκάρι με τον Ρέντζο στο 65' για να γίνει το τελικό 1-1 λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 68' με τον Λούπο.

Πολλά παράπονα από την διαιτησία είχαν οι άνθρωποι των Νέων Ευγενείας.

Εμείς μιλήσαμε με τον τεχνικό των γηπεδούχων κ.Ρέντζο και σας παραθέτουμε αναλυτικά τις δηλώσεις του.


'' Δεχτήκαμε ένα γκολ από λάθος της άμυνας στην αρχή του παιχνιδιού όμως αντιδράσαμε στη συνέχεια και είχαμε την κατοχή της μπάλας σε όλο το ματς,

Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου , δεν είχαμε μαζί μας την τύχη που χρειάζεται για να παίρνεις τέτοια ματς.

Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και κοιτάμε την συνέχεια.''

Νέοι Ευγενείας : Μανώλης , Καπογιάννης , Παπαδάκης , Λοξός , Αλούση , Χριστοδούλου , Πολυχρονάκης(67' Μηνόγιαννης) , Λούπος , Τοπίκογλου(58' Θεοδωρίδης) , Ρέντζος , Κρεμυδιώτης(53' Γκίκας)

ΑΟΚ Φαλήρου : Παπακώστας , Αντωνιάδης , Γκάτζας , Μπετχαβάς(88' Τερζής) , Σιακούλης , Σαμοθράκης (17' Δουσμανόπουλος) , Αναστασίου(46' Εστυλιανίδης) , Ανεστίδης , Σταμούλης , Μέκι , Κωνσταντίνου 
Top