του Λουκά Κιοκτσόγλου

 Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της (1-0) πανηγύρισε χθες στο γήπεδο Κορυδαλλού η Κύπρος Κορυδαλλού, στο τυπικά εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ερμή Κορυδαλλού για την 5η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

Το γκολ της νίκης για την Κύπρο πέτυχε ο Γεωργίου με ένα ακόμη φετινό του τέρμα, ενώ πολύ καλή απόδοση είχαν ο τερματοφύλακάς της Αλευρής καθώς και ο Κατσούλας.

Για το νικηφόρο ματς της ομάδας του αλλά και για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Αμπελακιακό, μίλησε ο γενικός αρχηγός της Κύπρου, Αλέκος Λιθόπουλος:

"Ήταν ένα ματς ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα. Ένα ντέρμπι με φάσεις εκατέρωθεν. Εμείς παρουσιαστήκαμε τακτικά πολύ καλοί και μπορέσαμε να κρατήσουμε το 1-0, σε φάσεις όπου ο αντίπαλος δημιουργούσε επικίνδυνες καταστάσεις.

Έχουμε ξανατονίσει ότι δίνουμε έμφαση στα νέα παιδιά (5-6 βασικοί σε κάθε ματς) και πως απολαμβάνουμε τα παιχνίδια και αυτό που κάνουμε. Η σωστή δουλειά του τεχνικού μας επιτελείου φαίνεται και έχει και διάρκεια", δήλωσε αρχικά ο κ. Λιθόπουλος.

Για τον επόμενο αγώνα απέναντι στον Αμπελακιακό ο γενικός αρχηγός της Κύπρου ανέφερε:

"Έρχεται ένα δύσκολο ματς με μια ομάδα που διαθέτει έμπειρους ποδοσφαιριστές και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου. Εμείς από την πλευρά μας θα τους σεβαστούμε, όμως όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και τότε, θα παίξουμε για καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από τη νίκη. Αυτός είναι πάντοτε ο στόχος μας".


 
Top