Του Βασίλη Μπέση

Πειραιάς

Το σπουδαιότερο ματς της αγωνιστικής ημέρας για την τρίτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Α' Πειραιά ήταν αυτό ανάμεσα στον ΑΣ Δραπετσώνας και τον Καραβά με τις δύο ομάδες να επιβεβαιώνουν το τίτλο του ντέρμπι με τον Καραβά να χαμογελάει όμως στο τέλος αφού έφυγε νικητής με 1-0.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν παιχνίδι τακτικής με όμορφες και δυνατές μονομαχίες καθ' όλη την διάρκεια του ματς όμως στο τέλος μέτρησε η εμπειρία των φιλοξενούμενων οι οποίοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 61' με τον Γκούτσιο σε μια στιγμή αδράνειας στην άμυνα των γηπεδούχων και κράτησαν μέχρι το τέλος αυτό το προβάδισμα για να κάνουν έτσι το 3Χ3 στις νίκες.

Εμείς μιλήσαμε με τον τεχνικό του ΑΣ Δραπετσώνας κ.Δαούτη που έχει φτιάξει ένα πολύ αξιόμαχο σύνολο και φαίνεται πως θα ακουστεί πολύ στην συνέχεια του πρωταθλήματος.


Αναλυτικά οι δηλώσεις :

'' Ήταν ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μια δυνατή ομάδα όπως είναι ο Καραβάς , πιστεύω πως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία γιατί είχαμε πολύ πάθος και ένταση στο ματς και δεχτήκαμε το γκολ από μια στιγμή αδράνειας.

Εμείς συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά και κοιτάμε από σήμερα το επόμενο ματς με την Χαλκηδώνα.

Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους.

Επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Καραβά για την νίκη , και στη διαιτησία που έκανε ένα καλό παιχνίδι.''


 
Top