του Λουκά Κιοκτσόγλου

 ΑΜΦΙΑΛΗ

Σε εντός έδρας ήττα με 1-0 υποχρεώθηκε νωρίτερα σήμερα ο Άρης Αμφιάλης από την Ένωση Α.Α. Ρέντη, σε ματς για την 4η αγωνιστική της Α' Πειραιά που διεξήχθη στο γήπεδο "Σιταποθήκες".

"Γνωρίζαμε πως θα ήταν ένας δύσκολος αγώνας απέναντι σε μία δυνατή ομάδα και μπήκαμε αποφασισμένοι ώστε να μην αφήσουμε περιθώρια να κάνουν το παιχνίδι τους, πράγμα που στο πρώτο ημίχρονο το καταφέραμε", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των γηπεδούχων, Γιώργος Μοδινός, για να συνεχίσει: 

"Mε την έναρξη του δευτέρου μέρους χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και χαλαρώσαμε και εκεί οφείλεται το γρήγορο γκολ που δεχτήκαμε".

Για το αν θα μπορούσε η ομάδα του να πάρει κάτι από το ματς, ο κ. Μοδινός σημείωσε: 

"Νομίζω ότι θα μπορούσαμε τουλάχιστον να έχουμε πάρει την ισοπαλία από αυτό το παιχνίδι, καθώς βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από δική μας ολιγωρία".

Ενόψει της συνέχειας τέλος ανέφερε: 

"Αυτό στο οποίο είμαστε επικεντρωμένοι είναι να δουλέυουμε σκληρά στις προπονήσεις. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας και αναλόγως κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".

Ήταν η τρίτη ήττα του Άρη Αμφιάλης στο φετινό πρωτάθλημα, όπου μέχρι στιγμής μετρά 3 βαθμούς, ενώ από την άλλη η Ένωση Α.Α. Ρέντη έφτασε τους 9.


 
Top