ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Τις εντυπώσεις του μετά τη λήξη του Κυριακάτικου αγώνα της Διάνα Ηλιούποληςμε αντίπαλο τους Τράχωνες για την Α΄Αθηνών, που βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό στο Β' Δημοτικό γήπεδο της Ηλιούπολης, εξέφρασε ο εκ των αρχηγών της ομάδας, Ιβάν Ρούσεφ.

Σε δηλώσεις του ο πολύπειρος μέσος αρχικά ανέφερε:

« Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με μια καλή ομάδα που παίζει πολυπρόσωπη άμυνα. Παλέψαμε τον αγώνα και πιστεύω πως ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Μείναμε και με 10 παίκτες από το πρώτο ημίχρονο. Ήταν πιο δύσκολα για εμάς μετά τα πράγματα, αλλά προσπαθήσαμε, δείξαμε διάθεση και συνεχίζουμε. Τώρα κοιτάμε το επόμενο ματς».

Ο Ιβάν Ρούσεφ μίλησε και για το εκτός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης (5ης) αγωνιστικής με τον ΑΟ Περιστερίου (έχει 3 βαθμούς και βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας), λέγοντας χαρακτηριστικά:

« Η ομάδα στα 4 παιχνίδια που έχει παίξει δεν έχει πάρει την νίκη ακόμα. Χρειάζεται αρκετή δουλειά από όλους μας και θα πάμε την Κυριακή στον αγώνα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για εμάς».

Θυμίζουμε πως το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν 0-0 (η Διάνα έμεινε με δέκα παίκτες από το πρώτο ημίχρονο, έπειτα από την απευθείας κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Ξηντάρας για αντιαθλητικό μαρκάρισμα). 

Η Διάνα Ηλιούπολης πήρε και το 2ο βαθμό της σε 4 παιχνίδια στο Πρωτάθλημα της Α' Αθηνών και παρέμεινε χαμηλά στη βαθμολογία, στην προσπάθεια που κάνει να αναρριχηθεί στις πρώτες θέσεις.


 
Top