«Βόμβα» από Guardian! Σύμφωνα με το βρετανικό Μέσο η UEFA επιβεβαίωσε σε σχετική ερώτημα ότι υπάρχει έρευνα σε εξέλιξη για τον Ολυμπιακό και ότι ζητήθηκε αντίγραφο της πρότασης Δασκαλόπουλου! 

Οι προσπάθειες του Βαγγέλη Μαρινάκη να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Νότιγχαμ Φόρεστ έχει φέρει στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» και στα βρετανικά ΜΜΕ. 

Στο πλαίσιο αυτό, ένα από τα εγκυρότερα Μέσα του Νησιού, ο «Guardian» αποκαλύπτει ότι εκπρόσωπος της UEFA επιβεβαίωσε ότι υπάρχει σε εξέλιξη έρευνα για τον Ολυμπιακό και ότι επιπλέον ζητήθηκε από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία αντίγραφο της πρότασης Δασκαλόπουλου. 

«Η UEFA μπορεί να επιβεβαιώσει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα σχετικά με τον Ολυμπιακό», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ των Βρετανών ως λεγόμενα εκπροσώπου της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και συνεχίζει: «Επιπρόσθετα, η UEFA μπορεί να επιβεβαιώσει ότι έχει σταλεί επίσημο αίτημα ώστε να σταλεί αντίγραφο της αναφοράς από τον κατήγορο, κ. Σταμάτη Δασκαλόπουλο». 

Σημειώνεται, όμως, ότι «καμία οριστική απόφαση» δεν έχει παρθεί από τα δικαστήρια στην Αθήνα, είτε για την ομάδα, είτε για τον ιδιοκτήτη της. 

πηγή sport fm
 
Top