Αθήνα
Κανονικά, όπως όλα δείχνουν, θα αγωνίζεται στη Super League η Βέροια, παρά το γεγονός ότι επίσημα δεν έχει ακόμη εγκριθεί από την ΕΕΑ η άδεια για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ (93,53%) από τον Κώστα Παπαδόπουλο. Η υπόθεση σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΕΑ τελεί ακόμη υπό συζήτηση και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει:

- Διαπιστώθηκε παράβαση υποχρέωσης του ν.2725/99 άρθρο 69Α περί προηγούμενης άδειας από την Επιτροπή για τη μεταβίβαση των μετοχών.

- Σύμφωνα με το άρθρο 77Α παρ.7 η Επιτροπή τάσσει σύντομη προθεσμία 5 ημερών στην ως άνω ΠΑΕ για την άρση της ανωτέρω παράβασης. 

Ταυτόχρονα εντός του ιδίου χρόνου καλείται σε ακρόαση στη συνεδρίαση της Πέμπτης 22-09-16 για την επιβολή ή μη προστίμου, σύμφωνα με το άρθρο 77Α παρ.6.

Επίσης, αναβλήθηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για την επόμενη συνεδρίασή της στις 22 Σεπτεμβρίου ο έλεγχος δικαιολογητικών για τη χορήγηση ή μη του πιστοποιητικού συμμετοχής των ΠΑΕ και ΚΑΕ στα εθνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ (άρθρο 77Α παρ.3 του ν.2725/99).

Τέλος, σε άλλες υποθέσεις η ΕΕΑ αποφάσισε:

1. Καταγγελία ΠΑΕ Τρικάλων κατά ΠΑΕ Βέροιας αναφορικά με τη μετοχική σύνθεση της δεύτερης. (εξ αναβολής)

ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ

2. Καταγγελία ΠΑΕ Ζακύνθου κατά ΠΑΕ Πανελευσινιακού αναφορικά με τη μετοχική σύνθεση της δεύτερης. (εξ αναβολής)

Εξετάσθηκε η καταγγελία της ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ και κατά την άποψη της πλειοψηφίας κρίθηκε ότι συντρέχει η παράβαση εκ μέρους της ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ του άρθρου 69 παρ.8 και περαιτέρω η Επιτροπή διαβιβάζει την απόφαση στο οικείο δικαιοδοτικό όργανο.

3. Αλλαγή διακριτικού τίτλου της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ

5. Άδεια σύστασης ΤΑΑ Α.Π.Φ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.

ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 
Top