του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Νίκαια

Για το δικό του πλάνο και στόχους, ενόψει της δύσκολης χρονιάς που έρχεται στην Α' Πειραιά, μας μίλησε ο προπονητής της Αρμενικής, Βαγγέλης Κώττος.

Ο έμπειρος τεχνικός, μαζί με το τεχνικό του επιτελείο, είναι σε φάση μονταρίσματος μιας νέας ομάδας που θα τα δίνει όλα στον αγωνιστικό χώρο, με νεαρά κυρίως παιδιά.

Αναλυτικά όσα μας είπε:


''Με τους συνεργάτες μου Γιώργο Καφούρο και Μάκη Κέμο έχουμε πρόγραμμα, έχουμε στόχους, έχουμε όραμα και αυτό θα εφαρμόσουμε χωρίς να μπορεί να μας επηρεάσει κανείς.('Αλλωστε αυτή ήταν και η συμφωνία μας με την διοίκηση ώστε να αναλαβούμε την Αρμενική).

Η ομάδα μετά την περσινή επιτυχία να βγει πρωταθλήτρια θα αγωνίζεται φέτος μετά από 40 χρόνια στην α' κατηγορία. 

Τα δεδομένα πλέον όμως είναι πολύ διαφορετικά αφού από το περσινό ρόστερ έμειναν μόλις πέντε παιδιά.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μας ήρθαν φέτος και στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία ομάδα βασιζόμενη σε νέα παιδιά και να βάλουμε τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια.

Πάμε να χτίσουμε μία νέα ομάδα. Ως επί το πλείστον πρόκειται για νέα παιδιά, με κίνητρο να κάνουν κάτι στο ποδόσφαιρο. 

Αυτό το κίνητρο τους το δίνει η Αρμενική.

Η φιλοσοφία μου και των συνεργατών μου εδώ και χρόνια δεν αλλάζει,αυτή θα περάσουμε και στην ομάδα. Δεν κάνεις ομάδα παίρνοντας μόνο φίρμες. 

Η ομάδα είναι ένα σύνολο που ξέρει να μάχεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. 

Από τον πιο μικρό ηλικιακά ποδοσφαιριστή μας, μέχρι και τον πιο μεγάλο, θα πρέπει να έχουμε σαν οδηγό, την ομαδικότητα, τον σεβασμό προς όλους και την αγωνιστική πειθαρχεία που θα μας βοηθήσει να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. 

Η αρχή θα είναι πολύ δύσκολη και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ανταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα''.
 
Top