Του Βασίλη Μπέση

Γ' Εθνική

Οι φίλοι του ΠΟΑ περιμένουν με αγωνία το παιχνίδι της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο τους με αντίπαλο τον Εργοτέλη και με ανακοίνωση τους καλούν όλο τον κόσμο του Ατσαλένιου να βοηθήσει τους «πράσινους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

''Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, στις 16:30 στο γήπεδο του Ατσαλένιου, θα διεξαχθεί ένα ιστορικής σημασίας παιχνίδι μεταξύ του λατρεμένου μας Π.Ο.Α και του πάλαι ποτέ θελκτικού μας αντιπάλου, Εργοτέλη!
Η μαζική πλειοψηφία των φιλάθλων του ΠΟΑ αλλά και γενικότερα των όλων των φιλάθλων του νομού, πάντα θεωρούσαν τις εν λόγω ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις ως τις ‘’μητέρες των μαχών’’ της πόλης, παρ’ όλο που οι οικονομικές δυνατότητες των δύο ομάδων, ήταν ανέκαθεν τεράστια διαφοροποιημένες!
Θεωρούμαι την παρουσία όλων των φίλων του Π.Ο.Α, απανταχού της πόλης του Ηρακλείου, επιβεβλημένη ώστε να ωθήσουμε με ηχηρό αλλά και φαντασμαγορικό τρόπο την πολυαγαπημένη μας ομάδα στην νίκη, απέναντι σε ένα ισχυρό αντίπαλο 14 χρόνια μετά… μια τεράστια τοπική ποδοσφαιρική αναμέτρηση βρίσκεται προ των πυλών, κάτι που από μόνη της και μόνο, αποτελεί μοναδική ευκαιρία αλλά και πρόκληση για όλο το ποδοσφαιρικό Ηράκλειο για να παρευρεθεί στο Ατσαλένιο και να την απολαύσει.

Εμείς θα είμαστε εκεί, διπλά στην ομάδα της καρδιάς μας, με απώτερο σκοπό την νίκη αλλά… και τις φωνές μας βραχνιασμένες''

 
Top