του Πάνου Κομματέα
Χατζηκυριάκειο

Το Sportactive.gr επικοινώνησε με τον προπονητή του Αργοναύτη,Μπάμπη Σκλάβο,ο οποίος μίλησε για το χθεσινό φιλικό με τον Άρη Αμφιάλης στις Σιταποθήκες(1-1),για την προετοιμασία αλλά και για την κλήρωση του πρωταθλήματος:

Για το παιχνίδι με τον Άρη Αμφιάλης και την μέχρι τώρα προετοιμασία:

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά γιατί,εδώ και δυο εβδομάδες δεν έχουνε πάρει ούτε ένα ρεπό και όμως παρουσίασαν μια πάρα πολύ καλή εικόνα.

Οι παίχτες δουλεύουν στις προπονήσεις,την επόμενη εβδομάδα θα προστεθούν και κάποιοι ακόμη που δεν μπόρεσαν να είναι μαζί μας από την αρχή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων,ενώ θα ανακοινώσουμε και δυο ακόμα μεταγραφές.

Έχουμε καταφέρει μέσα σε αυτό το διάστημα των δυο εβδομάδων να έχουμε γίνε,χωρίς να θέλω να υπερβάλλω,μια οικογένεια,κάτι που για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Για την κλήρωση του πρωταθλήματος:

Θα πω ότι λέω κάθε φορά,η κλήρωση γίνεται εύκολη ή δύσκολη ανάλογα με το πως παρουσιαζόμαστε εμείς.

Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι,πρέπει να δείξουμε σεβασμό σε όλες τις ομάδες και κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά.

Κοιτάμε πως θα είμαστε καλύτεροι και σοβαροί σε κάθε παιχνίδι,χωρίς να μας νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι,διότι μόνο έτσι θα μπορέσουμε να καταφέρουμε αυτά που θέλουμε."Ο Αργοναύτης βρίσκεται στο Ναύπλιο για φιλικό αδελφοποίησης με τον Αργοναύτη Νέας Κίου,ενώ οι επίσημες υποχρεώσεις αρχίζουν την ερχόμενη Κυριακή,απέναντι στο Χατζηκυριάκειο για το Κύπελλο Ε.Π.Σ.Π. "Μιλτιάδης Μαρινάκης".


 
Top