Νέο συμβόλαιο με τον Πανιώνιο υπέγραψε ο Βαγγέλης Οικονόμου, ως επιβράβευση για τις εμφανίσεις του την τελευταία διετία. «Θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης», είπε ο παίκτης. 

«Έδεσε» τον Βαγγέλη Οικονόμου ο Πανιώνιος. Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, ο 29χρονος αμυντικός (παίζει σαν στόπερ στους κυανέρυθρους) συμφώνησε για νέο συμβόλαιο με τους Νεοσμυρνιώτες ως το 2020, με τη διοίκηση να τον επιβραβεύει για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του την τελευταία διετία, όπου είναι εκ των διακριθέντων στο ελληνικό πρωτάθλημα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Βαγγέλη Οικονόμου για την ανανέωσή του συμβολαίου του, το οποίο πλέον θα έχει διάρκεια μέχρι το 2020» 

Μετά την συνάντηση που είχε ο ποδοσφαιριστής με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Νίκο Ζαμάνη, δήλωσε στο σάιτ της ΠΑΕ: «Είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτή την εξέλιξη. Στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ νιώθω ότι είμαι μέλος μιας μεγάλης οικογένειας και θα συνεχίσω να βρίσκομαι στις τάξεις της για 3 ακόμα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα προκειμένου να φανώ αντάξιός της, αλλά και για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

πηγή sport fm
 
Top