Του Βασίλη Μπέση

Κάτι πολύ καλό φαίνεται πως ετοιμάζουν φέτος στον Α.Σ Δραπετσώνας καθώς πριν λίγες ημέρες η ομάδα του κ.Δαούτη επικράτησε με 2-1 της Αγίας Ελεούσας σε ένα ματς στο οποίο προσφερόταν για χρήσιμα συμπεράσματα και για τους δύο προπονητές αφού σε μερικές μέρες αρχίζουν οι επίσημες υποχρεώσεις.

Την ερχόμενη Κυριακή 18/9 ο σύλλογος της Δραπετσώνας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την πολύ δυνατή ομάδα των Σαλαμινομάχων για το θεσμό του Κυπέλλου Πειραιά σε μονό παιχνίδι που περνάει μόνο ο νικητής.

Επικοινωνήσαμε με τον προπονητή του Α.Σ Δραπετσώνας κ.Παύλο Δαούτη και μας παρέθεσε της εξής δηλώσεις.


'' Ήταν ένα πολύ χρήσιμο φιλικό με την Αγία Ελεούσα από το οποίο έβγαλα πολύ σημαντικά συμπεράσματα για την νέα σεζόν που ακολουθεί.

Το αποτέλεσμα δεν παίζει κάποιον ρόλο για την δική μου εικόνα όσο η συνολική εξαιρετική απόδοση των παικτών μας σε αυτό το φιλικό που έδειξαν ζήλο και έβγαλαν ψυχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο η ομάδα και άρχισαν τα παιδιά να δένουν μεταξύ τους εντός αγωνιστικού χώρου για αυτό και ήρθαν δύο τέρματα μέχρι το 60' , μετά το 65' χρησιμοποίησα και αρκετούς παίκτες από το εφηβικό.

Εμείς συνεχίζουμε κανονικά την προετοιμασία μας και θα πάμε την Κυριακή να παίξουμε με τους Σαλαμινομάχους χωρίς ελλείψεις και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το σωματείο της Αγίας Ελεούσας για αυτό το φιλικό και της ευχόμαστε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά.'' 


 
Top