του Λουκά Κιοκτσόγλου


ΑΜΦΙΑΛΗ

Τις σκέψεις του για την πρεμιέρα του Πανιώνιου Κερατσινίου στο πρωτάθλημα της Α' Πειραιά απέναντι στον Καραβά στη Νίκαια, εξέφρασε ο τεχνικός της συλλόγου, Γιάννης Καλαϊτζής.

"Παίζουμε κόντρα σε ένα ξεκάθαρο φαβορί όχι μόνο για να πάρει τη νίκη στο μεταξύ μας παιχνίδι, αλλά και για την άνοδο στη Γ' Εθνική. Σε αυτό το ματς θα πρέπει επίσης να συνυπολογίσουμε και τις αρκετές ελλείψεις που θα έχουμε", τόνισε αρχικά ο κ. Καλαϊτζής.

Για τον Πανιώνιο Κερατσινίου δεν θα είναι διαθέσιμοι οι Τσάτσος, Ψυλλάκης, Χασιώτης και Δακουτρός, με τους δύο πρώτους να είναι τιμωρημένοι από το ματς κυπέλλου με τον Κύπρο Κορυδαλλού και τον τελευταίο να λείπει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Για το πώς θα προσεγγίσει το Σαββατιάτικο παιχνίδι (16:30) ο Πανιώνιος, ο κ. Καλαϊτζής υπογράμμισε: "Εμείς θα κατέβουμε χωρίς άγχος στον αγώνα. Ο Καραβάς φέτος θα διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο ενώ ο δικός μας στόχος θα είναι διαφορετικός.

Δεν έχουμε αυταπάτες, είμαστε προσγειωμένοι και θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο για να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες μας αναλογούν για ένα θετικό αποτέλεσμα".
 
Top