Του Βασίλη Μπέση...

ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Την Δευτέρα στις 7μ.μ στο γήπεδο του Αία Σαλαμίνας πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος αγιασμός της ιστορικής ομάδας.
Το παρόν έδωσαν όπως ήταν φυσικό ο πρόεδρος του συλλόγου , το Δ.Σ , το προπονητικό επιτελείο , οι ποδοσφαιριστές , παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Αίαντα καθώς και αρκετός κόσμος ώστε να ευλογηθεί αυτή η χρονιά και να είναι σταθμός για μια ανοδική πορεία του Αία όπως αρμόζει και η ιστορία του.

Αφού ο Πάτερ ευλόγησε τους ποδοσφαιριστές και τις μπάλες ήταν και ο πρώτος που βρήκε ''δίχτυα'' καθώς επιχείρησε το πρώτο εύστοχο σουτ της χρονιάς ώστε να πάνε όλα καλά για την ομάδα.

Στη συνέχεια διεξήχθη μια μικρή δεξίωση στον περιβάλλον χώρο του γηπέδου με εδέσματα και αναψυκτικά ενώ ύστερα η ομάδα αποχώρησε με προορισμό το κέντρο της Σαλαμίνας για να γίνει η προπόνηση των παικτών στο πλαστικό γήπεδο.Δηλώσεις Προέδρου του Αία Παναγιώτη Παπαδημητρίου :


Τελέστηκε ο ετήσιος αγιασμός της ομάδας μας σε ένα κλίμα άκρως ευχάριστο για το Δ.Σ τους ποδοσφαιριστές  και το προπονητικό επιτελείο  ώστε οι στόχοι που έχουμε θέσει για τη νέα σεζόν να γίνουν πραγματικότητα.

Η ομάδα όπως με ρωτάτε είναι πολύ καλά ενισχυμένη χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα σταματήσει να ενισχύεται.

Αυτό επιβάλει το όνομα του Αίαντα και εμείς είμαστε εδώ μαζί με αυτό Δ.Σ που απαρτίζεται από επιχειρηματίες και ανθρώπους της Σαλαμίνας και όχι κάποιας άλλης περιοχής ώστε να τον κάνουμε πολύ μεγάλο.

Καλώ τον κόσμο να έρθει κοντά μας , να γίνει μέλος καθώς και όλους τους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους στις ακαδημίες.

Καλώ όλη τη Σαλαμίνα να είναι δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους επιχειρηματίες που στέκονται δίπλα στον Αίαντα αυτή τη στιγμή που γράφουμε ιστορία αλλά τους θέλω όλους κοντά μας και το Δ.Σ είναι πάντα ανοιχτό.Δηλώσεις προπονητή του Αία Στάθη Φουρίκη :

Πιστεύω ότι αρχίζουμε πλέον και βρίσκουμε τους ρυθμούς που πρέπει αν και είμαστε ακόμα στην αρχή της προετοιμασίας.

Οι στόχοι των προπονήσεων είναι να υπάρχει ταχύτητα , αντοχή και να βρίσκονται μεταξύ τους οι παίκτες κάτι που αρχίζει να φαίνεται με τον χρόνο.

Όσο θα πλησιάζει η έναρξη του πρωταθλήματος θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι.

Με ρωτάτε αν πάμε για πρωτάθλημα.

Δεν έχει άλλο στόχο ο Αίας εκτός από αυτόν , αδικείται που είναι σε αυτή την κατηγορία , θα έπρεπε να ήταν δύο κατηγορίες πιο πάνω.

Όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας , δεν μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό από το να ενισχύεται συνέχεια .

Εμείς είμαστε εδώ για να οδηγήσουμε αυτή την ομάδα και η δουλειά μας είναι να την φτάσουμε στην κορυφή.

Όσο για το Δ.Σ , υπάρχει ένας νέος Πρόεδρος , νέα παιδιά στη διοίκηση και υπάρχει μια μεγάλη φρεσκάδα με όρεξη και διάθεση που το δείχνουν κάθε στιγμή είτε στην ομάδα είτε στον κόσμο που τους μιλάει για τον Αία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟhttps://www.facebook.com/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=971740172935028 
Top