Αθήνα
Ο Ολυμπιακός απάντησε με επίσημη θέση στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα ο Παναθηναϊκός και στην οποία άφηνε σαφείς αιχμές για τη διαιτησία του αγώνα των «ερυθρολεύκων» με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη.

Στη θέση του αυτή ο Ολυμπιακός καλεί «τους κυρίους Σαραϊδάρη, Γκρούτση και Βασσάρα να απαντήσουν στην συνεχιζόμενη εκβιαστική συμπεριφορά του προέδρου του Παναθηναϊκού», ενώ επιτίθεται στον επικεφαλής της «πράσινης» ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο, τονίζοντας πως «είναι προφανές ότι συνεχίζει mε τη γνωστή υστερική, απαράδεκτη και ξεδιάντροπα θηλυκή συμπεριφορά να στοχοποιεί τους διαιτητές ώστε να παίζουν υπό καθεστώς φόβου».

Η επίσημη θέση του Ολυμπιακού έχει ως εξής:


«Καλούμε τους κυρίους Σαραϊδάρη, Γκρούτση και Βασσάρα να απαντήσουν στην συνεχιζόμενη εκβιαστική συμπεριφορά του προέδρου του Παναθηναϊκού! Είναι προφανές ότι συνεχίζει με τη γνωστή υστερική, απαράδεκτη και ξεδιάντροπα θηλυκή συμπεριφορά να στοχοποιεί τους διαιτητές ώστε να παίζουν υπό καθεστώς φόβου. Να μας απαντήσει η ΚΕΔ τι θα κάνει απέναντι σε αυτή τη διαχρονική τακτική που ξεφτιλίζει και δηλητηριάζει το ποδόσφαιρο».
Newsroom ΔΟΛ


 
Top