Αθήνα
Στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού βρίσκεται από την Τετάρτη ο Γκονσάλο Πασιένσια, ο οποίος θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Πάουλο Μπέντο εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος. 

Ο 21χρονος πορτογάλος επιθετικός ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με την εθνική Ελπίδων της Πορτογαλίας και εμφανίστηκε χαμογελαστός και αισιόδοξος για το νέο του ξεκίνημα στην Ελλάδα και μάλιστα δεν θέλησε να αναφερθεί στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Πόρτο.

«Δουλειά μου είναι να σκοράρω και να βοηθάω την ομάδα μου. Πάντα πρέπει να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, σκοράροντας και αυτή είναι και η δουλειά για κάποιον που αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης. Αυτή είναι η επιθυμία μου, να δουλεύω και να κερδίζω. 

Για την ώρα ο στόχος μου είναι να κάνω μια καλή σεζόν και να δώσω στον Ολυμπιακό ό,τι χρειάζεται. Στο μέλλον θα δούμε».

Το θετικό για τον Πασιένσια είναι πως έχει αγωνιστικό ρυθμό λόγω εθνικής ομάδας και έτσι θα του πάρει λιγότερο χρόνο στην ενσωμάτωσή του, ενώ από την Πέμπτη θα γνωριστεί και με το υπόλοιπο γκρουπ παικτών και φροντιστών της ομάδας.

Όσοι βρίσκονται δηλαδή ήδη στου Ρέντη καθώς αρκετοί αναμένονται ακόμη και την Παρασκευή επιστρέφοντας από εθνικές ομάδες.


 
Top