ΛΟΥΚΑΣ ΚΙΟΚΤΣΟΓΛΟΥ                    


ΑΜΦΙΑΛΗ

Την άποψή του για τον αποκλεισμό του Πανιώνιου Κερατσινίου στα πέναλτι από την Κύπρο Κορυδαλλού (0-0 η κανονική διάρκεια και η παράταση) για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου ερασιτεχνών Πειραιά "Μιλτιάδης Μαρινάκης", εξέφρασε ο τεχνικός του Πανιωνίου Γιάννης Καλαϊτζής.

"Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για εμάς και παρότι θέλαμε να χτυπήσουμε στην κόντρα δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα. Δυστυχώς δεν αξιοποιήσαμε και το πέναλτι που κερδίσαμε", ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του ο κ. Καλαϊτζής για να συνεχίσει:

"Παρ' όλα αυτά θέλω να σταθώ σε έναν άλλο παράγοντα του σημερινού αγώνα. Πιστεύω πως ο διαιτητής κ. Δημητρέσκου εκτός του ότι βρέθηκε σε κακή μέρα, θα πρέπει να μας δείχνει περισσότερο σεβασμό. Μιλώ με την ιδιότητα του προπονητή και εκφράζω την προσωπική μου άποψη. Όταν εμείς από την πλευρά μας σεβόμαστε θέλουμε ο σεβασμός αυτός να μας ανταποδίδεται. Το ότι κρατούν μία σφυρίχτρα δεν τους καθιστά ανώτερους από τους υπόλοιπους".

Για τους λόγους τους οποίους έχει τα παραπάνω παράπονα από τη διαιτησία ο τεχνικός του Πανιώνιου Κερατσινίου σημείωσε: "Απέβαλε δύο ποδοσφαιριστές μας με κόκκινη κάρτα, αλλά αυτό που με ενόχλησε ήταν η γενικότερη συμπεριφορά του. Εκτός των άλλων απέβαλε και εμένα χωρίς να κάνω κάτι ή να τον εξυβρίσω".

Τέλος, για τους στόχους της ομάδας μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο ο κ. Καλαϊτζής τόνισε: "Δεν θέλουμε να κρυβόμαστε. Αυτό που θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε είναι κρατηθούμε στην κατηγορία. Ο βασικός μας στόχος φέτος είναι να σωθεί η ομάδα".


 
Top