Ροτέισον ακόμη και στους τερματοφύλακες είναι έτοιμος να κάνει ο Ζινεντίν Ζιντάν που θέλει να χρησιμοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερους ποδοσφαιριστές. 

Η σεζόν για τη Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι μακρά και δύσκολη με πολλούς συνεχόμενους αγώνες, για αυτό ο Ζινεντίν Ζιντάν θεωρεί πως θα χρειαστεί όλους τους ποδοσφαιριστές του. 

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της «βασίλισσας» δήλωσε: «Θα χρειαστούμε όλους τους ποδοσφαιριστές, αφού έχουμε μπροστά μας περισσότερα από 60 παιχνίδια, θα αποφασίζουμε για την ενδεκάδα λίγο πριν από κάθε ματς». 

Παράλληλα, ο «Ζιζού» εμφανίστηκε έτοιμος να κάνει αλλαγές και στους γκολκίπερ: «Για εμένα υπάρχει ροτέισον και στους τερματοφύλακες, όπως ακριβώς και στους υπόλοιπους παίκτες». Υπενθυμίζεται ότι βασική επιλογή για τη θέση κάτω από τα δοκάρια είναι ο Κέιλορ Νάβας και από πίσω έρχονται Κίκο Κασίγια και Ρούμπαν Γιάνεθ. 

Τέλος, ο 44χρονος κόουτς μίλησε για τον τρόπο παιχνιδιού των «μερένχες» που δεν εξαρτάται από ενδεχόμενες απουσίες: «Ο τρόπος παιχνιδιού μας είναι πάντα ο ίδιος, πολλές φορές δεν έχουμε στη διάθεσή μας όλους τους παίκτες, αλλά στόχος μας είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο κυριαρχίας». 

πηγή sport fm

 
Top