Του Βασίλη Μπέση

Πειραιάς

Ένα συναρπαστικό Σαββατοκύριακο θα είναι αναμφίβολα αυτό που πλησιάζει στις (1-2/10) για τον Πειραιά καθώς μετά την πρώτη κατηγορία που ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα πρεμιέρα θα έχουμε και στους ομίλους της Β' και Γ' κατηγορίας με σπουδαία παιχνίδια. 

Ένα από αυτά είναι το ματς ανάμεσα στους Νέους Ευγενείας και τους Φιλάθλους για τον πρώτο όμιλο της Β' Πειραιά που θα διεξαχθεί την Κυριακή 2/10 στις 11:00 στο γήπεδο της Δραπετσώνας , με τις δύο ομάδες να ξεκινούν με πολλές φιλοδοξίες τη νέα σεζόν.

Η ομάδα των Νέων Ευγενείας που θα είναι και η φιλοξενούμενη του αγώνα θα έχει τρεις απουσίες , οι Παπαδάκης και Κανδρής θα λείψουν λόγο εργασίας και ο Καρατζαίδης θα είναι απών εξαιτίας τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί ενώ αμφίβολος είναι και ο Στελάτος.

Σε συνομιλία που είχαμε με τον προπονητή των ''πράσινων'' κ.Βαγγέλη Ρέντζο μας μετέφερε πως η ομάδα του έχει δουλέψει πολύ για αυτή την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και μέσα στην εβδομάδα επικεντρώθηκαν σε δύο διαφορετικά σχήματα στην επίθεση που θα τους βοηθήσουν ώστε να μπορέσουν να φτάσουν στην νίκη που είναι ο αυτοσκοπός , με σεβασμό προς όλους τους αντιπάλους , αρχής γενομένης από τους Φιλάθλους. 
Top