Του Βασίλη Μπέση

Ραφήνα

Σε μια σημαντική μεταγραφή της τελευταίας στιγμής προχώρησε η ομάδα της Θύελλας Ραφήνας καθώς απέκτησε τον 22 χρονο αμυντικό Παναγιώτη Μακρή.

Οι άνθρωποι της ομάδας δείχνουν πως θέλουν να φτιάξουν ένα αξιόλογο σύνολο για την φετινή χρονιά που η ομάδα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και αυτό φάνηκε και από την οριακή ήττα με 1-0 που υπέστη την Κυριακή που μας πέρασε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος σε μια πολύ δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή του Ερμή Ζωνιανών.

Αυτή την εβδομάδα η ομάδα της Θύελλας θα υποδεχτεί την ιστορική ομάδα της Προοδευτικής και άπαντες στον σύλλογο προετοιμάζοντε για αυτή την σπουδαία αναμέτρηση ενώ αναμένεται να γεμίσει και το γήπεδο από τους φίλους των δύο ομάδων.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της ομάδας από την Ραφήνα σχετικά με την μεταγραφή :

«Ο 22χρονος αμυντικός Παναγιώτης Μακρής είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Λιγνιτωρύχων. Με θητεία στις ομάδες του Εθνικού Πειραιώς, Βύζαντα Μεγάρων και Ιωνικού ο Παναγιώτης Μακρής αναμένεται να αποτελέσει μία ακόμα επιλογή στο χώρο της αμυντικής γραμμής για τον coach των πρασίνων Πέτρο Τσιγκούλη. Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη στην οικογένεια της Θύελλας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.»


 
Top