του Λουκά Κιοκτσόγλου

ΑΜΦΙΑΛΗ

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α' Πειραιά μίλησε ο προπονητής του Άρη Αμφιάλης, Γιώργος Μοδινός, που θα βρει την ομάδα του αντιμέτωπη με τον Παντζιτζιφιακό στο γήπεδο Παραλία Καλλιθέας την Κυριακή.

"Χτίζουμε μία νεανική ομάδα από καινούργια βάση. Στο παιχνίδι του κυπέλλου είχαμε κάποιες απουσίες με δελτία ποδοσφαιριστών που δεν εκδόθηκαν έγκαιρα ή περιπτώσεις τραυματισμών, που μας ανάγκασαν να παραταχθούμε με μια ουσιαστικά πειραματική εντεκάδα. 
Ευελπιστώ πως 2 από τους ποδοσφαιριστές μας που ήταν τραυματίες θα αγωνιστούν στο κυριακάτικο παιχνίδι", ήταν αρχικά τα λόγια του κ. Μοδινού.

"Είμαι αισιόδοξος όχι τόσο για το πολύ άμεσο μέλλον, αλλά κυρίως για το αποτέλεσμα που θα έχουμε σαν ομάδα σε βάθος χρόνου. Περιμένουμε να επανέλθουν τα παιδιά που δεν είναι διαθέσιμα μέχρι στιγμής και νομίζω ότι με δουλειά στην προπόνηση και καλή φυσική κατάσταση θα επιβεβαιωθεί η αισιοδοξία μου".

Ο τεχνικός του Άρη Αμφιάλης μίλησε ακόμη για το τι θα επιδιώξει η ομάδα του στον αγώνα της πρεμιέρας: 

"Θα μπούμε στο ματς μόνο για τη νίκη. Έχω συγκεντρώσει κάποιες πληροφορίες για τον αντίπαλο και θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Άλλωστε με αυτό το σκεπτικό παίζουμε σε όλα μας τα παιχνίδια. Ο καλύτερος ας επικρατήσει".


 
Top