Και επισήμως στην Κύπρο μετακομίζει ο Στάικος Βεργέτης. Ο πρώην τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης ανακοινώθηκε σήμερα από την Νέα Σαλαμίνα! 

Στην Κύπρο θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Στάικος Βεργέτης. Ο πρώην τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης βρισκόταν εδώ και δύο μέρες στο νησί της Αφροδίτης και έφθασε σε συμφωνία με τους ανθρώπους της Νέας Σαλαμίνας, την οποία θα καθοδηγήσει στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. 

Η ανακοίνωση 

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον Ελλαδίτη τεχνικό Στάικο Βεργέτη μέχρι το καλοκαίρι του 2017. Ο κ. Βεργέτης (11/07/1976) διετέλεσε, μεταξύ άλλων, προπονητής στον Αστέρα Τρίπολη με κορυφαία στιγμή της καριέρας του την είσοδο της ομάδας του στους ομίλου Europa League την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. 

Ο νέος προπονητής έχει ήδη επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του σωματείου και παρουσιάστηκε στους ποδοσφαιριστές ξεκινώντας αμέσως δουλειά για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΖ. Καλωσορίζουμε τον κ. Βεργέτη στην οικογένεια της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον ερυθρόλευκο πάγκο.»

πηγή sport fm
 
Top