Του Βασίλη Μπέση

Επαναπατρισμός για τον Καρβελά στην ομάδα του Ατσαλένιου μετά την δοκιμή του από τον Παναιτωλικό στον οποίο δεν ευδοκίμησε η μεταγραφή του.

Ο 21χρονος ακραίος αμυντικός δοκιμάστηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ομάδα του Αγρινίου, αγωνίστηκε όμως μόνο για 30 λεπτά στο φιλικό παιχνίδι του Παναιτωλικού απέναντι στην Α.Ε. Καραϊσκάκης. Ο Καρβελάς έμεινε στον πάγκο σε όλο το παιχνίδι απέναντι στη Λάρισα, με την παρουσία του όμως στον αγώνα απέναντι στην Α.Ε. Καραϊσκάκης να αφήνει θετικά σχόλια από τους ανθρώπους του Παναιτωλικού.

Οι ακριβείς λόγοι της επιστροφής δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, στον Παναιτωλικό τον ενημέρωσαν πως δεν είναι ακόμη στο επιθυμητό επίπεδο για να αγωνιστεί στην Super League. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι άνθρωποι της ομάδας του Αγρινίου θα σταματήσουν να παρακολουθούν τον 21χρονο άσο, καθώς του έδωσαν ειδικό πρόγραμμα για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ώστε να δουν αν μέχρι εκείνη τη στιγμή είναι σε θέση να συμπεριληφθεί στα πλάνα της ομάδας.


Πλέον, ο Καρβελάς γυρίζει στο Ηράκλειο, θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του ΠΟΑ στη Γ’ Εθνική και θα προσπαθήσει να πείσει ξανά με τις ικανότητες του τους ιθύνοντες του συλλόγου από το Αγρίνιο, οι οποίοι του άφησαν ξεκάθαρα ένα παράθυρο επιστροφής στον Παναιτωλικό.
 
Top