Του Βασίλη Μπέση

Μια από τις καλύτερες ακαδημίες στις γειτονίες του Πειραιά είναι αυτή της Χαλκηδώνας που τα τελευταία χρόνια γίνετε εξαιρετική δουλειά από ανθρώπους με μεράκι και τα αποτελέσματα είναι εμφανή , με την πληθώρα των νέων παικτών που αναπηδούν στο χώρο του ποδοσφαίρου να αυξάνονται συνεχώς.

Σήμερα το απόγευμα στις 17:30 θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός της αντρικής ομάδας και των ακαδημιών του συλλόγου και το Σάββατο 24/9 στις 13:45 το εφηβικό θα ξεκινήσει τις ποδοσφαιρικές του υποχρεώσεις για την νέα σεζόν με αντίπαλο το αντίστοιχο τμήμα της Ολυμπιάδας στο γήπεδο των σιταποθηκών.

Εμείς μιλήσαμε με τον προπονητή των ακαδημιών της Χαλκηδώνας κ Ρινιέρη και σας παραθέτουμε αναλυτικά τις δηλώσεις του.

'' Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας χρονιάς έχει γίνει και πλέον δουλεύουμε σε πιο τεχνικά κομμάτια.

Το Σάββατο παίζουμε με τις ακαδημίες της Ολυμπιάδας στο πρώτο επίσημο παιχνίδι μας για φέτος και εύχομαι να έχουμε μια σεζόν γεμάτη χαρά που θα την ευχαριστηθούν όλοι.

Αυτή τη στιγμή στις ακαδημίες μας βρίσκονται συνολικά περίπου εκατό παιδιά διάφορων ηλικιών και συνεχώς αυξάνονται καθώς οι εγγραφές συνεχίζονται.

Έχουμε μακροπρόθεσμο πλάνο για όλα τα παιδιά ώστε να ενταχθούν σωστά στον χώρο του ποδοσφαίρου και να μπορούν να ανταπεξέλθουν όταν θα έρθει η ώρα να αγωνιστούν στο αντρικό.

Ο στόχος μας είναι να βγάλουμε παίκτες από τις ακαδημίες μας που θα πλαισιώνουν το αντρικό όταν φτάσει η ώρα τους να αγωνιστούν εκεί ηλικιακά.

Η φιλοσοφία μας είναι να ευχαριστηθούν το ποδόσφαιρο τα παιδιά μέσω του ευ αγωνίζεσθαι και μετά κοιτάμε τις νίκες.''
 
Top