Του Βασίλη Μπέση

Γ' Εθνική
Κρήτη

«Ένας μέσα, ένας έξω» στον Εργοτέλη, καθώς ο Νίκος Κατσικοκέρης μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων, σε αντίθεση με τον Έλτον Καλέ, ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας θα δείξουν το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζει και την έκτασή του.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της κρητικής ομάδας στο νικηφόρο παιχνίδι με τη Ρόδο ένιωσε ένα σφίξιμο στο δικέφαλο στο 60ο λεπτό και αντικαταστάθηκε από τον Κοιλιάρα. Οι ενοχλήσεις δεν τον εγκατέλειψαν και για το λόγο αυτό κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις, με την παρουσία του στην κρητική αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής με τον ΠΟΑ στο Ατσαλένιο, να είναι αυτή τη στιγμή αμφίβολη.

Αντίθετα ο Νίκος Κατσικοκέρης ακολούθησε χωρίς πρόβλημα όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, κάτι που σημαίνει πως αν όλα πάνε καλέ τις επόμενες ημέρες θα είναι και πάλι ετοιμοπόλεμος και στη διάθεση του προπονητή του.

Η επιστροφή του δίνει σίγουρα μια σημαντική λύση στον Γιάννη Χατζηνικολάου, προσώρας όμως είναι άγνωστο αν θα τον επιλέξει για βασικό στο Ατσαλένιο, ή αν θα διατηρήσει στην ενδεκάδα τον Καϊμακαμούδη, ο οποίος ήταν ο σκόρερ του ενός από τα γκολ της νίκης του Εργοτέλη.


Από εκεί και πέρα, ο Ρουσάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων που είχε στον τετρακέφαλο και οι οποίες ήταν ο λόγος που αποκλείσθηκε από την αποστολή της 2ης αγωνιστικής και είναι αμφίβολος και για την 3η. Δεδομένη θα είναι η απουσία του Ζουμπουλάκη, ο οποίος συνεχίζει στην Αθήνα το πρόγραμμα αποθεραπείας, μετά την επέμβαση που έχει υποβληθεί στο γόνατο.
 
Top