Του Βασίλη Μπέση

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν στον Α.Σ Δραπετσώνας που πλησιάζει στον ένα μήνα σκληρής δουλειάς από τον προπονητή της ομάδας κ.Παύλο Δαούτη και τους ποδοσφαιριστές του που από ότι φαίνεται έχουν όλα τα εχέγγυα να διακριθούν την φετινή χρονιά που είναι μεταβατική για τον σύλλογο της Δραπετσώνας.

Εμείς μιλήσαμε με τον προπονητή του συλλόγου για όλες τις εξελίξεις μέσα στην ομάδα αλλά και με αφορμή την κλήρωση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις :

''Είμαστε στην 25ή μέρα της προετοιμασίας μας και μέχρι στιγμής όλα πηγαίνουν καλά και υπάρχει μεγάλη όρεξη για δουλειά από τους ποδοσφαιριστές.

Φέτος έχουμε ρίξει κατά πολύ τον μέσο όρο ηλικίας των παικτών που πλησιάζει τα 23 έτη και ευελπιστούμε πως θα φτιάξουμε μια πολύ δυνατή , γρήγορη και δυσκατάβλητη ομάδα που θα αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο. 

Η κλήρωση που έγινε για το πρωτάθλημα της Α' Πειραιά έφερε την ομάδα μας σε έναν όμιλο αρκετά δύσκολο με πολύ καλές ομάδες και κάθε παιχνίδι για εμάς θα είναι ντέρμπι ωστόσο θα παλέψουμε για το καλύτερο και στόχος μας είναι να πλασαριστούμε όσο υψηλότερα γίνετε στην βαθμολογία.

Το πρόγραμμα μας αναγκάζει να είμαστε σε φάση εγρήγορσης κάθε εβδομάδα και αυτό ίσως μας βγει σε καλό γιατί έχουμε νέα και ταλαντούχα παιδιά με όρεξη για να παίξουν μπάλα.

Στο πρώτο παιχνίδι για το πρωτάθλημα παίζουμε με την Νίκη Ρέντη που είναι μια αξιόλογη ομάδα όμως ο στόχος μας είναι η νίκη και πιστεύω πως καμία ομάδα δεν θα περάσει εύκολα από την Δραπετσώνα.

Το Σάββατο 10/9 στις 18:30 θα αντιμετωπίσουμε σε φιλικό αγώνα την ομάδα της Αγίας Ελεούσας στο γήπεδο της Δραπετσώνας και αυτό το παιχνίδι θα αποτελέσει κριτήριο για τη νέα χρονιά.'' 
Top