Όλο και πιο χλωμό γίνεται το ενδεχόμενο να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Αλμέιδα. Σε αντίθεση με τον ασυγκράτητο Μάνταλο, ο Πορτογάλος (όπως κι ο Βάργκας) δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα. 

Οι ενοχλήσεις του Πορτογάλου στη μέση δεν του επέτρεψαν ούτε σήμερα να γυμναστεί κανονικά και πλέον είναι ακόμα πιο απίθανο να προλάβει το ντέρμπι. 

Διότι είναι πλέον πολλές οι προπονήσεις που έχει χάσει (συμπληρώθηκαν έντεκα) και ακόμα και στην περίπτωση που θα υποχωρήσουν οι πόνοι τις προσεχείς ημέρες δύσκολα θα είναι έτοιμος για το «Καραϊσκάκη». 

Το ίδιο ισχύει, δε, και για τον Βάργκας, ο οποίος επίσης έκανε θεραπεία την Τετάρτη και (εν αναμονή των αποτελεσμάτων του απεικονιστικού ελέγχου) μοιάζει επίσης απίθανο να παίξει την Κυριακή. 

Αντίθετα, ενθαρρυντικά είναι τα νέα για τον Πέτρο Μάνταλο, αφού ο αρχηγός της ΑΕΚ πήρε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα. Δεδομένης λοιπόν και της τεράστιας προσπάθειας που έχει καταβάλλει για να προλάβει, είναι σχεδόν βέβαιο ότι (έστω και με την προστατευτική μάσκα) θα είναι στη διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια.Πηγή: sport-fm.gr
 
Top