Σίγουρος πως η Εθνικής θα ξεκινήσει με το… δεξί τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Μουντιάλ, επικρατώντας κόντρα στο Γιβραλτάρ, παρουσιάστηκε ο Μίχαλ Σκίμπε. 

Βέβαιος ότι η Ελλάδα θα ξεκινήσει με νίκη στα προκριματικά του Μουντιάλ εμφανίστηκε ο Μίχαλ Σκίμπε. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως η Εθνική πρέπει να πάρει το τρίποντο στην πρεμιέρα απέναντι στο Γιβραλτάρ. Επίσης, δήλωσε πως δεν τον προβληματίζει το πρόγραμμα, ενώ υποστήριξε πως οι δοκιμές στα φιλικά τον βοήθησαν να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. 

Για το Γιβραλτάρ: «Έχουμε δει ορισμένα παιχνίδια από τον αντίπαλό μας. Ξέρουμε ότι παίζουν καλή άμυνα. Δεν θα είναι εύκολο για εμάς. Είμαστε, όμως, σίγουροι ότι θα νικήσουμε και πρέπει να νικήσουμε στην πρεμιέρα μας στα προκριματικά.Τα πάει αρκετά καλά. Ίσως σε κάποια ματς που παίζουν με ανώτερες ομάδες χάνουν την αυτοπεποίθησή τους, αλλά το θέμα είναι να κάνουμε εμείς το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε». 

Για τις πολλές δοκιμές που έκανε στη διάρκεια των φιλικών: «Στη διάρκεια της προετοιμασίας είχα την ευκαιρία να δω πως ανταποκρίνονται σε θέσεις και συστήματα». 

Για το πως θα παίξει απέναντι στο Γιβραλτάρ και σε σύγκριση με την αναμέτρηση κόντρα στην Ολλανδία: «Πράγματι είναι διαφορετικό το ματς. Πρέπει να βρούμε λύσεις. Να κρατήσουμε την μπάλα όσο το δυνατόν περισσότερο στην κατοχή μας και να παίξουμε γρήγορο ποδόσφαιρο. Αύριο θέλουμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, δεν θα είναι εύκολο, αλλά θέλουμε να δημιουργήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες και να κερδίσουμε». 

Για το πρόγραμμα της Εθνικής: «Πριν δύο χρόνια η Εθνική είχε καλό πρόγραμμα για τα προκριματικά του Euro, αλλά τερμάτισε στην τελευταία θέση. Δεν έχει σημασία, λοιπόν. Σε κάθε ματς πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι και να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας». 

πηγή sport fm
 
Top