του Λουκά Κικτσόγλου

 ΝΙΚΑΙΑ

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Σπίθας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β' Πειραιά με αντίπαλο τα Αστέρια Δραπετσώνας στη Νίκαια.


Ο τεχνικός της Σπίθας, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, μίλησε για την έναρξη των υποχρεώσεων του πρωταθλήματος για την ομάδα του, τονίζοντας πως σκοπός θα είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί:

"Επιθυμούμε να έχουμε μία καλή αρχή. Θα παίξουμε στην έδρα μας και θα επιδιώξουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, χωρίς να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Θα μπούμε με προσοχή στο ξεκίνημα και στη συνέχεια θα προσπαθήσουμε να βρούμε τον τρόπο για να πάρουμε αυτό που θέλουμε¨.

Για το υλικό που έχει στη διάθεσή του αλλά και το στόχο στο φετινό πρωτάθλημα, ο κ. Διαμνατόπουλος σημείωσε: 

"Χρειαζόμαστε ακόμη μία μικρή ενίσχυση σε ορισμένες θέσεις και πιστεύω πως έως το τέλος των μετεγγραφών θα έχουμε λύσει το ζήτημα αυτό. Στόχος μας στο πρωτάθλημα είναι η απευθείας παραμονή, να αποφύγουμε δηλαδή τη διαδικασία των πλέι-άουτ στο τέλος της σεζόν".

Μοναδικός απών από το παιχνίδι στη Νίκαια με τα Αστέρια Δραπετσώνας για τη Σπίθα (Κυριακή 16:30) θα είναι ο Τσαπακίδης, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. 
Top