του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Φιλικό παιχνίδι δίνουν οι Φίλαθλοι με την ομάδα της Ιεράπολης την Πέμπτη στο Αιγάλεω.

Ο τεχνικός του ιστορικού συλλόγου, Μανώλης Πόλλιας θα έχει την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα, ενώ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής των Φιλάθλων.


''Είμαστε σε καλή κατάσταση γίνεται κάτι διαφορετικό φέτος στην ομάδα σε όλα τα επίπεδα με γυμναστή, φυσικοθεραπευτή και φροντιστή.

Ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος, ο γενικός αρχηγός και τα άλλα παιδιά του συμβουλίου είναι νέα και με πολύ όρεξη για πολλά πράγματα είδη η ομάδα δουλεύει σε άλλα πρότυπα.

Ακόμα δεν έχουμε ανακοίνωσει μεταγραφές γιατί περιμένουμε να ολοκληρώσουμε το ρόστερ μας.

Στις προπονήσεις συμμετέχουν 25 με 28 άτομα καθημερινά είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά που πραγματικά βλέπουν κάτι διαφορετικό από άλλες χρονιές και τα δίνουν όλα.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδος που με εμπιστεύτηκε την ομάδα εν λευκό και μάλιστα μου είπαν ότι είναι τιμή που θα συνεργαστούμε μαζί καθώς ξέρουν ότι ήμουν σε άλλες ομάδες και έκανα δουλειά καθώς και την τελευταία χρονιά που ήμουν στον Περαμαικό και εδώ θέλω να πω κάτι, πιστεύω οτι αυτός ο ιστορικός και μεγάλος σύλλογος θα βρει το δρόμο του.

Εμείς δουλεύουμε καθημερινά και πιστευω μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα είμαστε έτοιμοι.

Να θυμίσω εδώ κοντά μαζί στην ομάδα που ετοιμάζουμε είναι μαζί μας ο πολύ καλός και αναγνωρισμενος στο χορό και ειδικά σε επαγγελματικό επίπεδο ο γυμναστής και καθηγητής Πιέρρος Θωμάκος.

Και τελευταίο άφησα που θα βοηθάει την ομάδα όπως έκανε όλα τα χρόνια και που ήτανε εντελώς μόνος ο κύριος Χρήστος Καλτσάς που θα βοηθήσει την ομάδα σε ολα τα επίπεδα.

Θέλουμε να δείξουμε σε όλο τον Πειραιά και όχι μόνο ότι η ομάδα των Φιλάθλων αλλάζει σε όλα τα επίπεδα ενω την άλλη εβδομάδα θα ανακοινωθούν οι μεταγραφές που είναι αρκετές''.
 
Top