του Λουκά Κιοκτσόγλου


Για το ισόπαλο (0-0) παιχνίδι της Κύπρου Κορυδαλλού με τον ΑΟ Χαλκηδών στην πρεμιέρα της Α' Πειραιά μίλησε ο γενικός αρχηγός της Κύπρου, κ. Λιθόπουλος, σχολιάζοντας πως ήταν ένα ποιοτικό ματς παρόλο που δεν επιτεύχθηκε κάποιο τέρμα. Παράλληλα σημείωσε πως στις τάξεις του συλλόγου επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για τη συνέχεια τόσο σε κύπελλο όσο και σε πρωτάθλημα.

Για το παιχνίδι με τον ΑΟ Χαλκηδών:

"Ήταν ένας αγώνας ανάμεσα σε δύο αξιόλογες ομάδες που αν και δεν υπήρξε κάποιο γκολ, διέθετε αρκετά ποιοτικά στοιχεία. Και οι δύο έδειξαν πως έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν από τη μέση και πάνω στο φετινό βαθμολογικό πίνακα".

Για την εικόνα της Κύπρου Κορυδαλλού ενόψει και της συνέχειας:

"Από τακτικής άποψης πιστεύω πως είμαστε σε καλό επίπεδο. Μένει μόνο να επιστρέψουν τα δύο βασικά μας επιθετικά "όπλα", ο Παυλόπουλος και ο Γεωργίου, οι οποίοι θα προσδώσουν μεγαλύτερη ποιότητα στη γραμμή κρούσης και θα μας βελτιώσουν. Ο Γεωργίου επανέρχεται σε περίπου 10 μέρες, ενώ ο Παυλόπουλος απολύεται σε 1.5 μήνα και σε λίγο καιρό θα βρίσκεται κοντά μας".

Για τους στόχους της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο:

"Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, θα έλεγα χωρίς το μεγάλο άγχος των στόχων. Όλο το προπονητικό τιμ δουλεύει σωστά και με ψυχραιμία και την επιστροφή των δύο ποδοσφαιριστών που λείπουν, ευελπιστούμε στην περαιτέρω αγωνιστική μας βελτίωση".


 
Top