Ένας είναι πάντα ο στόχος του ΠΑΟΚ στα παιχνίδια του όταν αγωνίζεται εντός έδρας όπως τόνισε ο Βλάνταν Ιβιτς. 

Ξεκάθαρος για τον στόχο του ΠΑΟΚ στον αυριανό αγώνα με τη Φιορεντίνα στο Europa League ήταν ο Βλάνταν Ίβιτς. 

Ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα επεσήμανε ότι η αντίπαλος της ομάδας του είναι αρκετά καλή ομάδα, μια από τις καλύτερες στην Ιταλία, αλλά τόνισε ότι στην Τούμπα πάντα, αυτός προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές του για τη νίκη. 

Ακολουθούν οι σημαντικότερες δηλώσεις του Βλάνταν Ίβιτς: 

-Για τα αποτελέσματα που συνήθως για τον ΠΑΟΚ είναι καλύτερα τα αποτελέσματα εκτός έδρας 

«Δεν το είχα σκεφτεί αυτό. Έτσι είναι όμως. Τώρα για ποιον λόγο συμβαίνει αυτό δεν το ξέρω. Υπήρχαν και υπάρχουν απαιτήσεις από τον κόσμο, οι παίκτες σίγουρα ήθελαν να κάνουν μια μεγάλη νίκη. Υπάρχουν ομάδες που εκτός έδρας παίζουν καλύτερα γιατί δεν έχουν πίεση». 

-Την άποψή του για τη Φιορεντίνα: 

«Είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ιταλία. Παίζει επιθετικά, έχει καλές μονάδες και όπως φαίνεται έχει και έναν πολύ καλό προπονητή. Έχει συμμετοχή σε διοργανώσεις ευρωπαϊκές. Είναι μια καλή ομάδα» 

-για την 11άδα του: 

«Εάν γίνουν αλλαγές θα το δείτε αύριο. Δεν μ’ αρέσει να μιλάω για την 11άδα μου πριν το ματς». 

-για τα παιχνίδια που έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ στο Europa League και εάν πιστεύει ότι έχει ρυθμό η ομάδα του παρά το γεγονός δεν έχει πολλά παιχνίδια στο πρωτάθλημα: 

«Ο ΠΑΟΚ έχει έξι ματς μπροστά του. Είναι ένα μίνι πρωτάθλημα και στόχος μας είναι να κατακτήσουμε μια από τις δύο πρώτες θέσεις. Σίγουρα θέλουμε την πρώτη θέση. Αλλά εμείς πάντα θα βλέπουμε το ματς που έχουμε μπροστά μας. Στην Τούμπα προετοιμάζουμε τους παίκτες μας πάντα για τη νίκη. Ναι η ομάδα περίμενε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα καις πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι». 

- για το γεγονός ότι πέρσι υπήρχαν πολλοί τραυματίες. Φέτος τι έχει αλλάξει; 

«Μακάρι να συνεχίσουμε και έτσι. Έχουμε αλλάξει πράγματα στο ιατρικό και προπονητικό τιμ. Έχουμε πλέον κάποιους ανθρώπους που –κατα τη γνώμη μου- λειτουργούν περισσότερο επαγγελματικά. Στους παίκτες λέμε πάντα να κάνουν συγκεκριμένα πράγματα για την αποκατάσταση. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Θα είμαστε ευχαριστημένοι με την πρόκριση στην επόμενη φάση. 

πηγή sport fm
 
Top