Αθήνα
Ανταλλαγή ανακοινώσεων και... θέσεων είχαμε τη Δευτέρα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό. 

Η αρχή έγινε με τους Πράσινους να διαμαρτύρονται επισήμως για τη διαιτησία του ματς Ηρακλής - Ολυμπιακός, με Τους Ερυθρόλευκους να απαντούν μέσω θέσης της ΠΑΕ ότι «ο Αλαφούζος στοχοποιεί διαιτητές». 

Οι Πράσινοι απάντησαν επίσης μέσω θέσης ότι «τον λόγο έχει η δικαιοσύνη» και ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις... απαντήσεις του χαρακτηρίζοντας «φοροφυγά» και «σαλτιμπάγκο» τον πρόεδρο των Πρασίνων, Γιάννη Αλαφούζο!

Αναλυτικά η τελευταία θέση του Ολυμπιακού:

«Μόνο θυμηδία προκαλεί η αμήχανη απάντηση του επιφανή Έλληνα φοροφυγά Γιάννη Αλαφούζου. Κατανοούμε και τον πανικό και τον εκνευρισμό του. Ωστόσο μέχρις ότου ξεμπερδέψει με τους ελεγκτικούς μηχανισμούς που του έχουν δεσμεύσει τους προσωπικούς λογαριασμούς και το σύνολο των περουσιακών του στοιχείων καλό θα ήταν να μη μιλάει για νομιμότητα.

Η εποχή που ο Αλαφούζος εμφανιζόταν ως ιεροκήρυκας της εξυγίανσης έχει καταπλακωθεί – μεταξύ άλλων και – στον όγκο των δεκάδων εκατομμυρίων της φοροδιαφυγής για την οποία είναι υπόλογος. 

Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από επενδυτές και όχι από σαλτιμπάγκους με «δανεικό» και χαλκευμένο «πόθεν έσχες» που προσπαθούν να καλύψουν την κάθε λογής ανεπάρκεια τους με τσιρίδες και απειλές. 

Η περίοδος της ανοχής για τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού και ιδρυτή της Παναθηναϊκής συμμαχίας (η οποία επίσης ελέγχεται για φοροδιαφυγή) έχει τελειώσει. Και κάτι τελευταίο. 

Ας πει κάποιος στον Αλαφούζο ότι το ποδόσφαιρο από την εποχή που αγνοούσε παντελώς το άθλημα, παίζεται στα γήπεδα και όχι στις τηλεδίκες και στις αμέτρητες και ανούσιες ανακοινώσεις που κατασκευάζει ο ίδιος».
Newsroom ΔΟΛ


 
Top