Του Βασίλη Μπέση

Με πολλές βλέψεις και στόχους για μια καλή ποδοσφαιρική σεζόν συνεχίζεται  η προετοιμασία στην ομάδα των Νέων Ευγενείας εν όψει και του Κυριακάτικου παιχνιδιού με τους Νέους Δραπετσώνας για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Πειραιά.

Εμείς μιλήσαμε με τον προπονητή της ομάδας κ.Βαγγέλη Ρέντζο ο οποίος αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας για φέτος αλλά και στο επερχόμενο ματς του Κυπέλλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις :

'' Έχουμε σχεδιάσει μια πολύ καλή ομάδα και αυτό μας δημιουργεί ένα όραμα στο οποίο έχουμε βλέψεις με τα νέα παιδιά που θα αγωνίζονται για να πραγματοποιήσουμε μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε.

Η διοίκηση είναι κοντά μας και βοηθάει σε ότι χρειαστούμε , έχει νοικοκυρευτεί σε μεγάλο βαθμό ο σύλλογος και πλέον λειτουργεί σε υψηλά επίπεδα.

Όσον αφορά τον αγώνα του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί με τους Νέους Δραπετσώνας την Κυριακή , θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και ότι βγει ωστόσο ο βασικός στόχος της ομάδας είναι να διαπράξει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Θα έχουμε κάποιες απουσίες παικτών όπως είναι αυτή του Χριστοδούλου που είναι τραυματίας αλλά και ορισμένων παικτών που ήρθαν με μεταγραφή και δεν έχουν εκδοθεί ακόμα τα δελτία τους.''

Να σημειώσουμε ότι ο αγώνας του Κυπέλλου με τους Νέους Δραπετσώνας θα γίνει την Κυριακή 11/9 στο γήπεδο της Δραπετσώνας και θα ξεκινήσει στις 16:30. 
Top