Του Βασίλη Μπέση

Β' Εθνική

Έξαλλοι στον Πανελευσινιακό με τη διοίκηση της Ζακύνθου. Ασφαλιστικά μέτρα, μηνύσεις, αγωγές ετοιμάζουν οι «σταχυοφόροι» που σκέφτονται ακόμα και να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα.

Την προσεχή Τρίτη (27/9) θα εξεταστεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο το αίτημα επανεξέτασης της Ζακύνθου για την υπόθεση περί δωροδοκίας του ποδοσφαιριστή Γιώργου Λαμπρόπουλου, για την οποία ο Πανελευσινιακός είχε δικαιωθεί από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Οι «σταχυοφόροι» περιμένουν τις εξελίξεις για να κάνουν τις κινήσεις τους, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες θα φτάσουν μέχρι την αποχώρηση τους από το πρωτάθλημα της Football League. Αυτά και άλλα, αφού ετοιμάζουν παράλληλα μηνύσεις, αγωγές και αποκαλύψεις, όσον αφορά τους διοικούντες την ομάδα του Ιονίου.

Κύκλοι της ΠΑΕ αναφέρουν ότι η υπόθεση έχει άμεση σχέση και με πολιτικά πρόσωπα, στα οποία θα αναφερθούν ενδελεχώς με επίσημη ανακοίνωση τους, την ερχόμενη εβδομάδα, μετά την απόφαση του τριτοβάθμιου οργάνου της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.


Πάντως, η συγκεκριμένη υπόθεση «μπάζει» αφού είναι εντελώς διάτρητη και θα αποτελέσει τουλάχιστον μεγάλη έκπληξη αν δικαιωθεί η ομάδα του Ιονίου.


πηγή:mikriliga.com
 
Top