του Λουκά Κιοκτσόγλου


ΚΟΡΩΠΙ

Για το αυριανό μεγάλο ντέρμπι του ΑΟ Κορωπίου με τον Κεραυνό Κερατέας για τη 2η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΑΝΑ μίλησαν τόσο ο τεχνικός του Κορωπίου, Γιάννης Μαγκίνας, όσο και ο Νίκος Κοντάκης.

Ο κ. Κοντάκης θα αποτελέσει από φέτος το βοηθό προπονητή του  κ. Μαγκίνα, σε μια νέα συνεργασία με στόχο να ενισχυθεί το έργο του προπονητή από ένα άνθρωπο που βρίσκεται χρόνια στην οικογένεια του συλλόγου.

“Έχουμε δουλέψει σωστά το τελευταίο διάστημα και πάμε στο επόμενο παιχνίδι με πολύ καλή ψυχολογία, έπειτα και από τη νίκη μας στην πρεμιέρα. Θέλουμε από νωρίς στο πρωτάθλημα να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε”.

Για το σπουδαίο ματς κόντρα στον Κεραυνό Κερατέας ο κ. Μαγκίνας τόνισε:

“Αν και παίζουμε σε ουδέτερο γήπεδο δεν πιστεύω πως αυτό θα μας επηρεάσει. Θα παίξουμε για τη νίκη και για αυτό θα προσπαθήσουμε να φανούμε το ίδιο ανταγωνιστικοί. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι χωρίς παρατράγουδα, αντάξιο του ονόματος των δύο συλλόγων”.

Για τη νέα συνεργασία με βοηθό προπονητή τον Νίκο Κοντάκη, ο τεχνικός του ΑΟ Κορωπίου ανέφερε:

“Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα αξιόλογο άνθρωπο. Μοιραζόμαστε την ίδια φιλοσοφία και τις ίδιες ιδέες για το ποδόσφαιρο και ήδη υπάρχει επικοινωνία μεταξύ μας”.Από την πλευρά του ο νέος βοηθός προπονητή της ομάδας Νίκος Κοντάκης, εξέφρασε την ανυπομονησία του στο να καθίσει δίπλα στον κ. Μαγκίνα και να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Ο κ. Κοντάκης ανήκει εδώ και χρόνια στην οικογένεια του ΑΟ Κορωπίου όντας προπονητής στην Ακαδημία του. Φέτος ξεκίνησε τη σεζόν ως τεχνικός των Παμπαίδων όμως μετά την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑΝΑ εμφανίστηκε η διάθεση για συνεργασία στην πρώτη ομάδα.

"Η συμφωνία επήλθε με πρωτοβουλία τόσο του προέδρου όσο και του τεχνικού διευθυντή, και φυσικά με τη σύμφωνη γνώμη του κ .Μαγκίνα, ώστε να στελεχώσει και εγώ το τεχνικό επιτελείο, ενώ ήδη έχω ξεκινήσει τις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα".

Για το μεγάλο ματς κόντρα στον Κεραυνό Κερατέας ο κ. Κοντάκης σημείωσε:

"Πρόκειται για ένα σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο σωματεία με τεράστια ιστορία. Ένα μεγάλο ντέρμπι με ιδιαίτερη αίγλη και με πολύ κόσμο να ακολουθούν τους δύο συλλόγους. Πιστεύω πως το παιχνίδι θα κριθεί στο ποιος θα κάνει τα λιγότερα λάθη, καθώς και οι δύο ομάδες δεν έχουν κάνει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία".

"Εμείς έχουμε πολύ καλή ψυχολογία και δουλεύουμε ώστε να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι. Ανυπομονώ να καθίσω δίπλα στον κ. Μαγκίνα και περιμένω πως και πως να συνεισφέρω στο έργο του".


 
Top