ΛΟΥΚΑΣ ΚΙΟΚΤΣΟΓΛΟΥ

 ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Την πρόκρισή του από το δεύτερο γύρο του Κυπέλλου ερασιτεχνών Πειραιά "Μιλτιάδης Μαρινάκης" πήρε χθες ο ΑΟ Αγίου Δημητρίου, που επικράτησε στο γήπεδο της Χαραυγής του Ατρόμητου Κερατσινίου με 1-0. 

Ο προπονητής του Αγίου Δημητρίου Δημήτρης Κατσάνος τόνισε:

"Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και των δυο ομάδων, για την προσπάθεια που έκαναν στο παιχνίδι. Όσον αφορά στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, εμείς κρατάμε μόνο την πρόκριση και το τέταρτο από το 20΄ έως και το 35', όπου είχαμε μια σχετικά καλή εικόνα, πετύχαμε το γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε ανεβάσει τον δείκτη του σκορ, καθώς χάσαμε 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες, λόγω όμως του αντίπαλου τερματοφύλακα δεν το καταφέραμε. 

Ένα θετικό στοιχείο στο Α μέρος ήταν ότι παρά την μέτρια εικόνα μας δεν κινδυνεύσαμε. Στο Β ημίχρονο, δυστυχώς ήταν σαν να μην βγήκαμε καθόλου στο γήπεδο, καθώς ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος, πιο ψυχωμένος και θα μπορούσε σε 2 περιπτώσεις να είχε ισοφαρίσει. Εμείς συνεχίζουμε την δουλειά, καθώς μόνο έτσι θα βελτιώσουμε την αγωνιστική μας εικόνα, για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της Α κατηγορίας. 

Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Ατρόμητου για την πολύ καλή εικόνα που είχε σήμερα, και να τους ευχηθώ ο στόχος που έχουν θέσει ως σωματείο να πραγματοποιηθεί".

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι: ΑΛΑΤΣΑΚΗΣ Γ., ΚΕΦΑΛΙΑΚΟΣ Α., ΜΠΕΣΙΡΗΣ Δ. Παρατηρητής: ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΣ 
Top