Του Βασίλη Μπέση

Ένα από τα συναρπαστικότερα παιχνίδια του Κυπέλλου παρακολούθησαν όσοι τυχεροί κατάφεραν να παρευρεθούν στο γήπεδο του Κορυδαλλού το μεσημέρι της Κυριακής για να παρακολουθήσουν το ματς ανάμεσα στους Νέους Δραπετσώνας και τους Νέους Ευγενείας που βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενος με 3-2.

Αυτό που κάνει το συγκεκριμένο παιχνίδι πιο σπουδαίο είναι ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η νίκη για τους Νέους Ευγενείας καθώς ανέτρεψαν το εις βάρος τους 2-1 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου πετυχαίνοντας 2 τέρματα σε 19 λεπτά και πήραν μια μεγάλη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Πειραιά εκεί που θα αντιμετωπίσουν την αξιόμαχη Αστυπάλαια Κορυδαλλού στον επόμενο γύρο του θεσμού.

Για το παιχνίδι μας μίλησε ο προπονητής των νικητών κ.Βαγγέλης Ρέντζος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις :

''Σημειώσαμε μια πολύ μεγάλη νίκη , παραταχθήκαμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι χωρίς άγχος και αυτό μας βοήθησε ώστε να αποδώσουμε στον αγωνιστικό χώρο αυτό που μπορούσαμε ώστε να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είχαν πολύ καλή απόδοση και δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό.

Δείξαμε πολύ καλή εικόνα και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο που με πολύ τρέξιμο οι παίκτες της ομάδας μας αφομοίωσαν αυτά που είχαμε κάνει στις προπονήσεις και το απέδωσαν μέσα στο γήπεδο.

Ακόμα είμαστε στην αρχή και έχουμε να δώσουμε πολύ περισσότερα στη συνέχεια.''  
Top