του Πάνου Κομματέα
  

Σε λιγότερο από 24 ώρες ξεκινά η νέα αγωνιστική περίοδος για τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας.

Η ομάδα του Θανάση Παύλοβιτς αντιμετωπίζει τον Πήγασο Αγίου Διονυσίου στο γήπεδο της Δραπετσώνας στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ε.Π.Σ.Π. "Μιλτιάδης Μαρινάκης".

Ο τεχνικός του Φοίνικα μίλησε στο Sportactive.gr για το παιχνίδι αυτό,όπως επίσης για την εν εξελίξει προετοιμασία αλλά και την κλήρωση του πρωταθλήματος:

"Δουλεύουμε εδώ και 15 μέρες περίπου.

Έχουμε κάποιες δικαιολογημένες απουσίες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων,όμως ευελπιστώ πως θα έχω όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση μου,από την άλλη εβδομάδα,για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε,όσο καλύτερα γίνεται για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου είναι το πρώτο επίσημο για την φετινή σεζόν,στο οποίο πρέπει να εμφανιστούμε πάρα πολύ προσεκτικοί και να μην δώσουμε σημασία στην μια κατηγορία που χωρίζει τις δυο ομάδες.

Γνωρίζουμε πως αυτά τα παιχνίδι κρύβουν παγίδες και δεν θα θέλαμε να γίνουμε θύμα έκπληξης,αλλά να περάσουμε στην επόμενη φάση για να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια στα πόδια μας πριν την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά και έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών,εκτός από τις απουσίες που προανέφερα.

Τέλος,για την κλήρωση του πρωταθλήματος θα ήθελα να πω πως η δυσκολία,ή όχι των ομίλων θα φανεί από την παρουσία της κάθε ομάδας μέσα στο γήπεδο.

Οι δυο όμιλοι φαίνονται μοιρασμένοι όμως ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί σε μια ομάδα κατά τη διάρκεια μιας σεζόν.

Η ομάδα μας πρέπει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική,όπως και πέρσι και από κει και πέρα θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι."

Ο Θανάσης Παύλοβιτς θα στερηθεί,στο αυριανό παιχνίδι,των υπηρεσιών του Γούτη(βαρύ διάστρεμμα στο φιλικό με την ΑΕ Νίκαια,20 μέρες εκτός),του Κολλυρόπουλου(λόγω προσωπικού προβλήματος) και του Καρβούνη.


 
Top