Χρήστος Βρεττάκος

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
Το Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας ξεκινά τμήματα υδρογυμναστικής- aqua fitness. ,

Εγγραφές από 6/9/2016, 8 π.μ.- 8 μ.μ. (Σπετσών, Κερατσίνι. 210-4005544).
Ωρες προγραμμάτων: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη & Παρασκευή πρωί 8:15 π.μ. - 9:00 π.μ. & 9:15 π.μ. - 10:00 π.μ.

Δευτέρα, Τετάρτη & Παρασκευή απόγευμα 8:00 μ.μ. - 8:45 μ.μ. 

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για εγγραφή νέου μέλους είναι τα εξής: 2 φωτογραφίες, φωτοτυπία της ταυτότητας, βεβαιώσεις από ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ & ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ στις οποίες θα πρέπει να αναγράφεται ότι χορηγούνται για χρήση κολυμβητηρίου.

Η άσκηση στο νερό αποτελεί ένα μέσο εκγύμνασης το οποίο παρέχει τα πλεονεκτήματα της άσκησης στη ξηρά χωρίς τις αρνητικές επιπτώσεις αυτής.

Έτσι με την υδρογυμναστική – aqua fitness βελτιώνουμε τη καρδιοαναπνευστική αντοχή, την ευλυγισία χωρίς τον φόβο κάποιου τραυματισμού ανεξαρτήτως της φυσικής κατάστασης και ηλικίας του ατόμου. 

Λόγω της άνωσης δεν καταπονούνται οι αρθρώσεις και οι σύνδεσμοι. 

Η προπονητική επιβάρυνση μπορεί να καθοριστεί από το ίδιο το άτομο ανάλογα με τη φυσική κατάσταση αλλά και τη διάθεσή του.

Η άσκηση στο νερό λειτουργεί και σαν αγχολυτικό, μας βοηθάει να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα και να συνδυάζουμε την άσκηση με τη διασκέδαση. 

Συνοψίζοντας η υδρογυμναστική είναι ιδανική μορφή άσκησης για: ηλικιωμένους ασκούμενους, άτομα που κάνουν καθιστική ζωή, όσους βρίσκονται σε περίοδο αποκατάστασης τραυματισμών, άτομα που πάσχουν από χρόνιες παθήσεις όπως αρθρίτιδα.
 
Top