Του Βασίλη Μπέση

Ακαδημίες

Σπουδαία νίκη και μάλιστα με ανατροπή πέτυχε η ομάδα του εφηβικού της Χαλκηδώνας εκτός έδρας με αντίπαλο την αντίστοιχη αξιόλογη ομάδα του Α.Ε Μαύρου Αετού/Ολυμπιάδα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος εφήβων Πειραιά.

Το παιχνίδι είχε πολύ πάθος από τους πιτσιρικάδες των δύο ομάδων με σκληρά μαρκαρίσματα και έντονη πίεση με τους γηπεδούχους να παίρνουν κεφάλι στο σκορ με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου , όμως οι φιλοξενούμενοι με δύο τέρματα από τον Μπαλάσκα στο 90' και τον Ν.Παπαδόπουλο στο 93' κατάφεραν να κλέψουν τη νίκη στο τέλος.

Για την εικόνα του παιχνιδιού μιλήσαμε με τον προπονητή των νικητών κ.Ρινιέρη και μας παρέθεσε τις εξής δηλώσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις :

'' Ήταν η πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι αυτή του εφηβικού του Μαύρου Αετού/Ολυμπιάδας και καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη με ανατροπή στα τελευταία λεπτά.

Η ομάδα με αφήνει εν μέρη ικανοποιημένο διότι είχαμε την κατοχή και δημιουργήσαμε φάσεις , χάσαμε όμως την συγκέντρωση μας στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου και δεχτήκαμε γκολ.

Βρήκαμε το σθένος και γυρίσαμε το παιχνίδι όμως ο στόχος μας είναι να επικεντρωθούμε στο πλάνο που δουλεύουμε στις προπονήσεις και να παίζουμε σωστό ποδόσφαιρο ώστε να ευχαριστιούνται όλα τα παιδιά και στη συνέχεια κοιτάμε τις νίκες.''

Το επόμενο παιχνίδι για το εφηβικό της Χαλκηδώνας είναι με την Καστέλλα εντός έδρας και θα είναι το πρώτο μπροστά στον κοινό της ομάδας.
 
Top