ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ

ΠΕΙΡΑΙΑ
Και το όνομα αυτής... Αγάπη με τους γονείς της Κώστα και Μαρία να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. 

H βάπτιση της Αγάπης, έγινε πριν λίγες  ημέρες σε μία πανέμορφη εκκλησία την Αγ. Ελεούσα.

Όλα έγιναν όπως τα ονειρευόντουσαν οι γονείς και ακόμα καλύτερα. Ο ποδοσφαιριστής Κώστας Κτενάς και η σύζυγος του Μαρία Χανους,  ήθελαν τα πάντα να είναι ροζ για το αγγελούδι τους.

Αυτή η ημέρα όπως και η βάπτιση της κόρης τους, Αγάπης ήταν όπως την είχαν φανταστεί! Γεμάτη ευτυχία!

Λίγο γκρινιάρα στην κολυμπήθρα, αλλά γλυκιά και χαμογελαστή όλη την υπόλοιπη ημέρα, η μικρή Αγάπη ξετρέλανε τους καλεσμένους της.

Νονοί της ήταν η Σοφία Χανους και η Χαρουλα Βαλιανάτου και οι οποίες διοργάνωσαν μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια, την βάπτιση  της μικρής.

Στην συνέχεια ακολούθησε πλούσιος μπουφές έξω απο την εκκλησσία με πολύ ωραία διάθεση και ευχές για την χαρούμενη  οικογένεια. Μετά το τέλος, του μυστηρίου ακολούθησε και δεξίωση όπου το κέφι και ο χορός κράτησαν μέχρι τις πρωϊνές ώρες.

Στη βάφτιση της κόρης του ποδοσφαιριστή Κώστα Κτενά, εκτός απο φίλους και συγγενείς, έχει και «αρωμα» ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου 
μιας και το παρών έδωσαν αρκετοί συμπαίκτες του απο τη πειραϊκή  ομάδα, ΘΗΣΕΑ, όπου και αγωνίζεται ο έμπειρος άσος.

Πιο συγκεκριμένα, παραυρέθηκαν οι στυλοβάτες της ομάδας του  Γκατζάκη Νίκου, ο αρχηγός του Θησέα, Γρηγόρης Τζεγιαννάκης 
(στοπερ) και ο Πιπόι Σοριν-Αντριαν (μεσοεπιθετικός). Φυσικά, το  παρών έδωσε και ο αδερφός του Κώστα Κτενά, Θοδωρής, ο οποίος 
θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη φετινή χρονιά με τα χρώματα του  Θησέα, παρά τις πολλές προτάσεις που δέχτηκε απο τις Αθήνας και  του Περαιά.

Ο αρχηγός του Θησέα, Γρηγόρης Τζεγιαννάκης, για τη νεα  αγωνιστική περίοδο δήλωσε: "Μαζί με το περσινό υλικό αλλά και 
τους νέους παίκτες που ήρθαν θα δώσουμε όλοι μαζί το 110% των  δυνατοτήτων μας για να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στη  φετινή σεζόν".
 
Top