Αθήνα
Ακόμη ένα απίστευτο περιστατικό ήλθε να προστεθεί στον «θαυμαστό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου». Η συνάντηση που επρόκειτο να γίνει στις 11:00 ανάμεσα σε αντιπροσωπεία των FIFA και UEFA με εκπροσώπους των ΠΑΕ, ματαιώθηκε, καθώς μόλις μισή(!) ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη, ο Γιώργος Γκιρτζίκης ενημέρωσε τους Ελληνες παράγοντες πως η συνάντηση δεν θα διεξαχθεί.

«Σας γνωρίζω ότι η προγραμματισμένη για σήμερα και ώρα 11.00 συνάντηση των εκπροσώπων σας με την κοινή αντιπροσωπεία FIFA/UEFA ματαιώνεται», ανέφερε η... λιτή επιστολή του προέδρου της Ομοσπονδίας.

Όπως είναι φυσικό, οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ αιφνιδιάσθηκαν αλλά και δεν έκρυβαν τον εκνευρισμό τους για την συγκεκριμένη εξέλιξη.

Από την πλευρά του ο κ. Κουτσοκούμνης όταν ρωτήθηκε για τη ματαίωση φέρεται να απάντησε: «Ρωτήστε την ΕΠΟ γιατί δεν έγινε η συνάντηση».

Λίγο αργότερα η ΕΠΟ σύμφωνα με πληροφορίες έδωσε τη δική της έκδοση για τον λόγο ματαίωσης και στάθηκε σε δύο λόγους:

1. Να προστατευτεί η εκκρεμούσα διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου της λίγκας κατά τη γενική συνέλευσή της στις 31/8/2016.

2. Να μην μετατραπεί η κορυφαία αυτή συνάντηση σε πεδίο αντιπαράθεσης και εκλογικής αναμέτρησης μεταξύ εκπροσώπων των ΠΑΕ, βάσει σχεδίου που είχε προετοιμαστεί και προγραμματιστεί προς εκτέλεση από συγκεκριμένα κέντρα.

Στην συνέχεια οι παράγοντες της FIFA και της UEFA είχαν συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, η οποία κράτησε λίγη ώρα και κατά την αποχώρηση τους δεν θέλησαν να κάνουν δηλώσεις. Πλέον τα μπαλάκι βρίσκεται στα «χέρια» της ΕΠΟ και στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής που είναι προγραμματισμένη στις 15:00.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
Top