Θεσσαλονίκη
Με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας, μετά από αρκετή ώρα καθυστέρηση στην άφιξή του στη Θεσσαλονίκη, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, με τον ΠΑΟΚ, ο Αγιαξ. Παιχνίδι που τα στελέχη του έχουν την πεποίθηση πως θα φέρουν εις πέρας με επιτυχία, ώστε να έχει η ομάδα παρουσία στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

«Είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Εκτιμώ ότι θα ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα και στις συνθήκες που περιμένουμε να δημιουργήσουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πέτερ Μπος, πριν δώσει τις τελευταίες οδηγίες στους παίκτες του. 

Ο τεχνικός του Αγιαξ μίλησε σε εκπροσώπους του Τύπου, πριν την προπόνηση, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ακόμη: «Είχαμε καθυστέρηση στην πτήση μας για την Ελλάδα, συμβαίνουν αυτά. 

Έχουμε τον απαραίτητο χρόνο να συνέλθουμε. Πρέπει, πρώτα απ’ όλα, να είμαστε συγκεντρωμένοι αύριο στον αγώνα. Δε χρειάζεται να είμαστε όλοι μπροστά. Θα κάνουμε ένα ελεγχόμενο παιχνίδι. 

Υπάρχει ένταση και πάθος για το ματς. Δε βλέπω σημαντική διαφορά στον ΠΑΟΚ, σε σχέση με τον πρώτο αγώνα στην Ολλανδία. 

Η μόνη διαφορά είναι πως αύριο έχει το παιχνίδι στην έδρα του. Οι παίκτες μας έχουν εμπειρία και στην Ευρώπη. Δε θα έχουμε πρόβλημα αύριο».

Ο Τζος Φέλτμαν, εκπροσωπώντας του ποδοσφαιριστές του Αγιαξ, είπε στους δημοσιογράφους: «Θα κοντράρουμε τους παίκτες του ΠΑΟΚ, δε φοβόμαστε κανέναν. 

Εχουμε πιθανότητες να προκριθούμε στη συνέχεια του Champions League. Θα ανταποκριθούμε στις συνθήκες του αυριανού αγώνα».
 
Top